2. ŽNL Osijek: Efikasan početak nove sezone uz jedan remi

Kao i većina natjecanja u Hrvatskoj, tako je započela i 2. ŽNL Osijek. Prvo kolo donijelo je odlične dvoboje uz jako velik broj golova te uz samo jedan remi, onaj Viteza i BSK-a.

Oglas

Oglas

Uspješan početak sezone imala je Mursa, koja je na domaćem terenu svladala Klas 2:1 golovima Nikole Ćuka i Slavka Stamenkovića. Prošlogodišnja drugoplasirana momčad Slavonca je loše krenula u prvenstvo, startali su porazom 3:2 kod Liva. Strijelci za domaću momčad bili su Antonio Kurbalić, Ivan Zavorski te Mario Ćosić, dok su za goste zabijali Ivica Musa te Domagoj Damjanović.

Oglas

Elektra je odmah na početku pokazala odličnu napadačku raznovrsnost pobjedom 6:2 protiv Brijesta. Strijelci za domaćine bili su po dvaput Sven Mijatović i Jurica Šimić, a pobjedu su potvrdili Leon Jerković i Toni Jelkić. Domagoj Borovec i Luka Marić zabili su za goste. Jedini remi prvog kola bio je onaj Viteza i BSK-a u Antunovcu, bilo je 2:2 nakon odličnog susreta. Tin Antoljak dvaput je zabio za domaćine, a za goste su zabili Ante Pufler, dok je Antun Pastor postigao autogol. Posljednji susret kola, onaj Slavonije i Dunava, odgođen je te će biti kasnije odigran.