2. ŽNL Osijek: Dunav u spektaklu do pobjede, Slavonac i Elektra peticama pobjednički

Ovog vikenda završeno je pretposljednje, 10. po redu, kolo jesenskog dijela odlične 2. ŽNL Osijek. Spektakularno je bilo ovo kolo, a obilježio ga je izrazito velik broj pogodaka na svim terenima.

Oglas

Oglas

Bruno Brlić je odigrao simultanku za svoj Dunav na gostovanju kod Erduta te je sa 4 pogotka donio pobjedu 3:4 u Dalj. Vuka s dva pogotka te Đanić s jednim su pokušali vratiti Erdut u igru, no nije im uspjelo. Vodeći Slavonac nastavlja s pobjedama, ovaj put je na gostovanju kod Viteza slavio 0:5. Dvostruki strijelac bio je Domagoj Damjanović, a po jedan su zabili Radojčić, Merkaš i Podunavac. U subotnjem dijelu programa vidjeli smo jedan remi, Klas i BSK su u Čepinu odigrali 3:3. Golove za Klas postigli su Krstanović i Stupar, treći gol autogol je Prevoznika, dok su golove za BSK postigli Bratić, Hnatek i Pufler.

Oglas

Nedjeljni dio programa su zaključili svojim pobjedama Liv i Elektra. Liv je i dalje u pobjedničkom nizu, na domaćem terenu su ugostili Brijest i svladali ih 4:0. Dvaput je za domaćine zabio Lukačić, a po jednom su precizni bili Svirać i Jelenić. Još efikasnija je bila Elektra, koja je na gostovanju kod Slavonije slavila 1:5. Trostruki strijelac bio je Šimić za goste, jednom su zabijali Jerbić i Jelkić, dok je jedini pogodak domaćina djelo Makotera.