2. ŽNL Osijek: Beketinci slavili kod vodeće Elektre, Vitez ’92 kod Gibarca 95, Slavonija na domaćem terenu protiv Klasa

Odigrane su utakmice 15. kola 2. ŽNL Osijek.

Posljednjeplasirani Vitez ’92 je slavio rezultatom 4:3 na gostovanju kod drugoplasirane ekipe Gibarac 95. Domaći Gibarac vodi u 25. minuti pogotkom Gorana Dakića. Gosti izjednačavaju rezultat preko Frana Jurkića u 37. minuti. Domaćin ponovno vodi pred kraj prvog poluvremena, a strijelac je bio Josip Glibo. Igrala se 54. minuta kada je domaćin poveo 3:1 pogotkom Filipa Stantića te je izgledalo da bodovi ostaju kod favoriziranog domaćina. No gosti su smanjili na 3:2 u 67. minuti pogotkom Svena Smolje, a veliku i za njih važnu pobjedu je s dva gola u 72. i 85. minuti doneo Bruno Kranic.

Brijest i Dunav su odigrali bez pobjednika rezultatom 2:2 gdje su svi pogoci pali u prvom dijelu. Brijest je u 13. minuti poveo pogotkom Lovre Marđetka, no gosti su u 20. i 24. minuti okrenuli rezultat pogocima Andreja Đurkova i Marijana Vuke. Konačnih 2:2 postavio je Mario Rupčić u 32. minuti.

Slavonija Ivanovac je slavila na domaćem terenu protiv ekipe Klas Čepin rezultatom 2:1 i tako osvojila važna tri boda. Gosti su došli u vodstvo u 16. minuti pogotkom Ante Tomasa. Domaća Slavonija je u 36. minuti izjednačila rezultat preko Ante Milasa, a u 56. minuti je došla do pobjede pogotkom Frana Matijevića.

Beketinci su slavili kod vodeće Elektre rezultatom 2:0. Strijelci za goste su bili Matej Brtan u 30. minuti i Mario Hnatek u 54. minuti.

Mursa je slavila na domaćem terenu protiv Liva 1949 uvjerljivm rezultatom 5:1. Strijelci za domaće su bili Maycon Barbosa Krone, Tadej Grlić, Jasmin Lujić, Emanuel Jaramillo Diaz i Slavko Stamenković. Jedini strijelac za goste bio je Bruno Brlić u 46. minuti utakmice.