/2. ŽNL Nova Gradiška
Budućnost Rešetari

2. ŽNL Nova Gradiška

2. ŽNL Zapad Brodsko posavske županije, odnosno liga nogometnog saveza Nova Gradiška broji 14 klubova, i prilično je izjednačena nakon jesenske polusezone. Ipak, NK Budućnost Rešetari je nakon prolaznog vremena 3 boda u prednosti pred konkurencijom koju predvodi NK Posavac iz Davora.

Prvo kolo je donijelo susret ova dva kluba i visoku pobjedu Posavca na domaćem terenu rezultatom 4-1, a to je poprilično razljutilo igrače Budućnosti pa su zaredali uvjerljivim pobjedama sljedežih 5 kola, da bi ponovno izgubili u 7. kolu od Slavonije. Treći i posljednji poraz u jesenskoj polusezoni doživjeli su na oproštaju od jesenske polusezone na gostovanju kod NK Slavena u Ljupini i to sa visokih 3-0.

NK Graničar Laze
NK Graničar Laze

Prvi pratitelj Posavac ima poraz manje, ali i 3 remija, i tu su zaostali ta 3 boda. Prvi poraz i to vrlo visoki 4-0 doživjeli su u 3. kolu na gostovanju kod Graničara u Lazama, a drugi kao i Budućnost od Slavena rezultatom 4-1.

Uz Posavac Budućnosti bi zaprijetiti još mogli NK Omladinac Vrbova te NK Dinamo Godinjak koji su skupili  26 odnosno 25 bodova.

NK Omladinac Vrbova
NK Omladinac Vrbova

Sa samo jednim osvojenim bodom za dno je zakovan NK Polet Adžamovci koji je taj bod “poletno” osvojio u 2 kolu odigravši sjajnu utakmicu protiv Graničara koja je završila pomalo vaterpolskim rezultatom 4-4. NK Sava iz Mačkovca je na 5 osvojenih( 6 osvojenih, 1 oduzet) bodova, i čini se da bi tu mogli i završiti, pošto prvi klub kojega love NK Krečar iz Lipovca ima dvostruko više bodova. Sa ova tri kluba završava priča o klubovima koji se trebaju brinuti oko ostanka pošto je bodovna razlika između ova 3 kluba i ostatka lige zaista dostižna samo u SF filmovima.

tablica 2 znl zapad

 

Podijeli
  •  
  •  
  •