2. ŽNL Našice: Željezničar ne posustaje s trona, Sloga izjednačena s Lilom

Vrlo zanimljiva 2. ŽNL Našice posljednjeg je listopadnog vikenda odigrala svoje 10. kolo. U derbiju kola za vrh ljestvice, Željezničar je slavio u Lili te tako samostalno zauzima vrh ljestvice, dok je Sloga pobjedom u Zoljanu došla na bod od ranije navedene Lile.

Oglas

Oglas

U utakmici između Omladinca i Vihora, Vihor je izašao kao pobjednik s rezultatom 2:0. Ovom pobjedom Vihor je stekao važne bodove i nastavio borbu za vrh ljestvice. Najviše pažnje privukao je derbi kola između Lile i Željezničara. Željezničar je izašao kao pobjednik s rezultatom 3:1 i time drži vodeću poziciju na ljestvici, sada s tri boda prednosti ispred Lile. Ova pobjeda svakako će utjecati na nastavak sezone. Sloga je svladala Zoljan u uzbudljivoj utakmici s rezultatom 3:2, dok je susret između Brezik i Zagorca završio bez golova (0:0). Croatia je doživjela težak poraz od Martina s rezultatom 2:5, a Slavonija je slavila protiv Mladosti s uvjerljivih 3:0.

Oglas

Nakon desetog kola, situacija na ljestvici postala je iznimno zanimljiva. Željezničar se uspeo na prvo mjesto s tri boda prednosti nad Lilom, dok Sloga i Lila dijele treće mjesto s istim brojem bodova. Na dnu tablice, Iskrica i Omladinac nastavljaju svoju borbu za opstanak.