2. ŽNL Našice: Vrijedna pobjeda vodećeg Omladinca, Lila dominantno do novih bodova

Odlična 2. ŽNL Našice je stigla do svojeg 7. kola. Ovotjedne utakmice su bile vrhunske, a ponudile su nam odlične poteze te jako puno golova i preokreta.

Oglas

Oglas

Lila je na domaćem terenu sigurnom 5:1 pobjedom protiv Slavonije uzela nova 3 boda. Strijelci za pobjedu domaćina bili su dvaput Fruk te po jednom Rukavina, Gabajček i Petrović, dok je počasni pogodak Slavonije djelo Kapraljevića. Dvaput se Željezničar vraćao u rezultatski egal u gostima kod prvoplasiranog Omladinca u Nizi, no ipak su domaćini pogotkom Kneževića u 86. minuti uspjeli uzeti nova 3 boda te na taj način zadržati vrh ljestvice. Neugodna Sloga je na domaćem terenu ugostila Omladinac iz Vukojevaca, a završilo je miroljubivim remijem 1:1.

Oglas

Strašan susret igrali su Brezik i Zagorac. Čak dva preokreta te ukupno 7 golova palo je na ovom susret, a domaćini ipak slave pobjedu 4:3. Strijelci za drugu pobjedu Brezika ove sezone bili su Batrac, Galić, Zlosa i Sušjenka, dok su za uporne goste zabijali Jukić, Fridl i Ostroški. Croatia je na gostovanju u Iskrici slavila 2:4 golovima dvostrukog strijelca Markotića te Mihaela i Josipa Pejakovića. Za domaćine su zabijali Rašković i Runje.

Dva spektakularna susreta su ipak završila remijem. Vihor je u Jelisavcu dočekao Mladost te je završilo 4:4. Vodio je Vihor čak 3:0, no odlični gosti su rezultat vratili u egal do 71. minute. Štefančić nakon toga zabija za vodstvo gostiju, no Kubala ipak donosi bod domaćinima. Mateo Batovanja je odigrao savršen susret za Seljak, no dvostruki strijelac Stilin te Mezak donose bod Zoljanu na teškom gostovanju.