2. ŽNL Našice: Vihor i Lila slavili, Sloga i Omladinac bez milosti

Našička 2. ŽNL iz vikenda u vikend pokazuje zašto je toliko zanimljiva. I 17. kolo je donijelo pregršt dobrih poteza, lijepe utakmice, ali i velik broj pogodaka.

Oglas

Oglas

Vihor je na domaćem terenu svladao Slavoniju 3:0 golovima dvostrukog strijelca Brune Jantule te jednim Marija Kubale. Omladinac je u Nizi slavio s minimalnih 1:0 na Iskricom, a pogodak za pobjedu domaćina zabio je Denis Ćosić. Brezik je pogotkom pred kraj susreta slavio 2:1 nad Mladost. Patrik Mikić autogolom te Matko Galić pogotkom donijeli su pobjedu domaćinima, dok je jedini gol za goste djelo Josipa Vinkeševića.

Oglas

Vrlo sigurna je bila Sloga na domaćem terenu, koja je slavila 4:0 nad Željezničarom. Dvaput je zabijao Davor Dmitrić, a po jednom su precizni bili Josip Pavić i Mario Mihaljević. Vrhunski susret odigrali su Lila i Zoljan, a na kraju su domaćini slavili 3:2 nad upornim gostima. Precizni za Lilu bili su Slaven Kubaša, Ivan Škiljić i Ilija Zeba, dok su za goste zabijali Vedran Rusan i Ivan Slivka. Omladinac je u Vukojevcima ostvario najuvjerljiviju pobjedu kola, Zagorac je stradao 7:0. Precizni za vrlo laka 3 boda domaćina bili su dvostruki strijelci Tomislav Ivančić i Mihael Flegar, dok su još zabijali Ivica Gogić, Marko Šepčić te Marko Mitka.

Jedini neodigrani susret onaj je Seljaka i Croatije. Iz Croatije su zatražili odgodu zbog smrtnog slučaja, a Sportalo se ovim putem pridružuje izrazima sućuti ožalošćenoj obitelji.