2. ŽNL Našice: Spektakl vodećih pripao Omladincu te ih tako gurnuo na korak do sna!

Nije razočaralo ni 24. kolo odlične našičke 2. ŽNL, a u kojem je odigrano nekoliko vrhunskih susreta. Ističemo veliki derbi u Vukojevcima, koji je u golijadi pripao domaćinima te ih tako doveo na mali korak od naslova prvaka.

Oglas

Oglas

Sloga i Seljak su u dvoboju u kojem su domaćini triput vodili ipak remizirali 3:3 nakon povratka upornih gostiju. Brezik je na gostovanju u Klokočevcima slavio uvjerljivo 1:5 te tako preskočio Seljak na pretposljednjoj poziciji. Brezik su do važnog troboda doveli Galić, Vida, Sušjenka i dvaput Batrac. U spektakularnom dvoboju Željezničar i Mladost su ipak remizirali nakon višestrukih preokreta 4:4. Lila je lako slavila nad Omladincem iz Nize 7:2, a domaćine su do pobjede i druge pozicije doveli Kubaša s tri, Sabo s dva te Barić i Zdjelarević s jednim pogotkom.

Oglas

Nije razočarao ni dvoboj Omladinca i Vihora jer se znalo da je to možda i susret koji će odlučiti o naslovu prvaka. Domaćini su iskoristili domaći teren te su slavili 4:3 pogocima Milkovića, Flegara i dvostrukog strijelca Ivančića i tako došli na korak do naslova prvaka. Zagorac je lako slavio nad Iskricom, završilo je 6:1 golovima trostrukog strijelca Špehara, dvostrukog Fridla te pogotkom Sambola. Croatia je na gostovanju kod Zoljana slavila 2:4 pogocima Vidaka, Hrženjaka i dva pogotka Rendulića.