2. ŽNL Našice: Sloga Podgorač i Željezničar sigurni na gostovanjima, Mladost i Martin ostvarili gostujuće pobjede, bez pobjednika u Nizi

Odigrane su utakmice 20. kola 2. ŽNL Našice.

Mladost Stipanovci je pobijedila Zoljan rezultatom 2:1. Patrik Mikić je otvorio listu strijelaca za Mladost Stipanovci postigavši gol u 17. minuti. Ivan Slivka je smanjio zaostatak za Zoljan postigavši gol u 58. minuti. Domagoj Levačić je osigurao pobjedu Mladosti pogotkom u 80. minuti.

Martin je pobijedio Lilu u gostima rezultatom 3:2. Golove za Martin postigli su Goran Martinović u 14. minuti, Luka Glavaš u 69. minuti, te Marko Hajmiler u 87. minuti. Alen Fruk i Ilija Zeba su postigli golove za Lilu u 63. i 74. minuti.


Omladinac Niza je remizirao s Zagorcem 1952 rezultatom 1:1. Mario Pranješ je postigao gol za Omladinac Nizu u 34. minuti, dok je Hrvoje Ivanušec izjednačio rezultat za Zagorca 1952 u 86. minuti.

Vodeća Sloga Podgorač je ostvarila uvjerljivu pobjedu nad Iskricom rezultatom 3:0. Filip Žaper je otvorio listu strijelaca postigavši gol već u drugoj minuti, dok su Patrik Čiš i Mario Bernić svoj doprinos dali golovima u 30. odnosno 82. minuti.

Željezničar je pobijedio Vihor u gostima rezultatom 3:0. Bruno Jantula je postigao prvi gol u 75. minuti, dok je Mislav Kubala bio dvostruki strijelac sa golovima u 85. i 90. minuti.