2. ŽNL Našice: Sloga iz Podgorača preuzela vrh

Odigrane su utakmice 18. kola 2. ŽNL Našice. Sloga iz Podgorača ostvarila je pobjedu u derbiju vrha ljestvice protiv kod do ove nedjelje vodećeg Željezničara te je preuzela vrh ljestvice.

Vodeća Sloga Podgorač ostvarila je pobjedu u derbiju vrha nad Željezničarom rezultatom 3:1 i tako preuzela vrh. Mario Bernić doveo je Slogu u vodstvo golom u 43. minuti. Na 3:0 povećao je Filip Žaper s dva pogotka u 66. i 68. minuti. Jedini gol za Željezničar postigao je Domagoj Nemet u 83. minuti.

U utakmici između Zoljana i Croatie Velimirovac rezultatom 1:1, Luka Vidak je prvo postigao gol za Croatiju Velimirovac u 50. minuti, dok je Renato Ladnjak iz Zoljana izjednačio rezultat u 73. minuti.


U utakmici između Omladinca Niza i Mladosti Stipanovci rezultatom 3:3, prvo je Domagoj Levačić iz Mladosti Stipanovci postigao gol u 6. minuti. Matej Lešćan iz Omladinca Niza izjednačio je rezultat golom u 17. minuti, nakon čega je ponovno Matej Lešćan postigao gol za Omladinac u 44. minuti. Domaćin u 47. minuti vodi  3:1, a strijelac je David Pleša. Gosti se ne predaju te postižu još dva pogotka preko Marka Milobare u 50. i Domagoja Levačića u 63. minuti.

Iskrica je slavila u dramatičnoj završnici protiv Martina. Prvo je Luka Glavaš postigao gol za Martin u 35. minuti, a potom je Marko Hajmiler udvostručio vodstvo u 38. minuti. U kasnijim trenucima susreta, Aleksandar Štefančić je smanjio zaostatak za Iskricu postigavši gol u 79. minuti. U 88. minuti, Danijel Žiška iz Martina nesretno je zabio autogol, izjednačivši rezultat. Marko Vidaković je postigao pobjedonosni gol za Iskricu u četvrtoj minuti sudačke nadoknade, donoseći im pobjedu rezultatom 3:2.

Vihor je dominirao u susretu protiv Zagorca 1952, pobijedivši rezultatom 6:1, pri čemu su se istaknuli strijelci Mihael Nikolić s golovima u 25. i 65. minuti, te Robert Nikolić s golovima u 35. i 43. minuti, uz doprinose Marija Kubale u 5. minuti i Domagoja Horvata u 75. minuti. Jedini gol za goste postigao je Ivan Jukić u 83. minuti.