2. ŽNL Našice: Šestice Omladinca i Croatije, napeto u Markovcu Našičkom i Stipanovcima

Superzanimljiva našička 2. ŽNL ovog je vikenda stigla do svojeg 20. kola. Neugodan poraz je doživio Vihor te tako prepustio Omladincu vodeće mjesto, Lila je neriješenim ishodom propustila biti bodovno izjednačena s Omladincem, a upravo navedeni Vukojevčani su vodeća momčad prvenstva.

Slavonija i Lila su remizirali 1:1 u vrlo tvrdom i napetom dvoboju. Omladinac je u svojim Vukojevcima iskoristio domaći teren te je slavio 6:0 nad Slogom. Zabijali su Ivica Gogić, Ivan Jović, Matej Stražanček te dvaput Robert Francuzović, a nesretni Ivan Hećimović je postigao autogol. Potpuno istim rezultatom slavila je i Croatia nad Iskricom, uz hat-trick Patrika Rendulića te po pogodak Igora Hrženjaka, Luke Vidaka te Marijana Hrženjaka.

Sigurnih 3:0 završilo je u dvoboju Zagorca i Brezika, a za domaćine su precizni bili Manuel Fridl, Juraj Špehar i Renato Kučera. Nakon što je Seljak poveo pogotkom Batovanje, u posljednjim trenucima utakmice Zoljan je golovima Roberta Krnjaka i Matea Turčića došao do pobjede 2:1 nad gostima iz Koške. Nakon dva vodstva Željezničara pogocima Jurića i Buhe, Omladinac iz nize je uspio napraviti potpuni preokret te slaviti 2:3 golovima Marija Pranješa, Denisa Ćosića i Kristijana Kneževića. Stipanovačka Mladost je na domaćem terenu u izvrsnom dvoboju slavila 3:2 nad Vihorom. Zabijali su Marin Pastvečko i Dinko Pavlić, dok je jedan pogodak, odnosno autogol, djelo Mirka Škrnjuga.