2. ŽNL Našice: Šestica Lile, slavlja za Omladinac Vukojevce i Vihor!

Odigrano je svih sedam susreta desetog kola 2.ŽNL Našice! Lider NK Lila sa 6:0 nadvisila je NK Seljak iz Koške, u dvoboju dva Omladinca slavio je domaćin iz Vukojevaca 3:1, dok je Vihor iz Jelisavca slavio na gostovanju u Beljevini kod Zagorca 1:2!

Oglas

Oglas

Lider prvenstva nakon devet kola NK Lila s 23 boda iz devet susreta ugostila je posljednjeplasirani NK Seljak koji je u devet kola izborio četiri prvenstvena boda. Lila je došla do nove pobjede, ovaj put s uvjerljivih 6:0. Po dva pogotka u slavlju domaćina postigli su Slaven Kubaša i Filip Božiček, dok su se po jednom strijelce upisali Matija Škiljić i Kristijan Gabajček.

Oglas

U dvoboju dvaju Omladinaca drugoplasirani Omladinac iz Vukojevaca i trećeplasirani Omladinac iz Nize ušli su istim brojem bodova u ovaj susret, ukupno 22. Domaćini iz Vukojevaca su slavili rezultatom 3:1 golovima Mateja Milkovića, Roberta Francuzovića i Marka Mitke, dok je kod gostiju jedini pogodak djelo Stjepana Slivke.

Četvrtoplasirani neporaženi Vihor iz Jelisavca s 21 bodom na kontu putovao je na gostovanje kod osmoplasiranog Zagorca koji je u susret ušao s deset osvojenih bodova. Bruno Jantula strijelac je oba pogotka za Vihor u gostujućoj 1:2 pobjedi, dok je za domaćine precizan bio Juraj Špehar.

Željezničar iz Markovca Našičkog u sklopu desetog kola Croatiju iz Velimirovca u dvoboju u tom trenutku petoplasirane i sedmoplasirane momčadi prvenstva. Davor Vida zabio je dva pogotka za Željezničar, dok je jedan pogodak u 3:1 pobjedi djelo Mislava Kubale. Jedini pogodak za Croatiju postigao je Ivan Markotić.

Slavonija iz Klokočevaca koja je nakon osam kola bila jedanaesta momčad ljestvice s osam osvojenih bodova ugostila je NK Mladost Stipanovci koja je uoči ovog kola bila s jednako bodova na mjestu iznad svojih domaćina. U subotnjem ogledu takmaci su podijelili bodove s konačnih 2:2. Božidar Kolar i Stjepan Repinc pogađali su za domaćina, dok je kod gostiju oba pogotka postigao Josip Vinkešević.

Uoči ovog kola dvanaestoplasirani Zoljan s osam bodova na kontu ugostio je Iskricu koja je u susret ušla s jednim boda više, devet. Oba pogotka u 2:1 pobjedi Zoljana postigao je Marko Mezak Vuk, dok je Franjo Ćališ pogodio za Iskricu.

U dvoboju momčadi koje su u ovaj susret ušle nakon dva poraza susreli su se šestoplasirana Sloga iz Podgorača i trinaestoplasirani Brezik. Do nove pobjede stigla je Sloga rezultatom 2:1. Za domaćine precizni su bili Davor Dmitrić i Josip Pavić, dok je pogodak za goste postigao Luka Batrac.