2. ŽNL Našice: Omladinac samostalno na vrhu, prvi bodovi za Slavoniju

Odigrano je i 3. kolo 2. ŽNL Našice, a nakon ovog vikenda jedna je stvar jasna: vukojevački Omladinac je samostalan na vrhu prvenstvene ljestvice! I ovo kolo pokazalo je odličan nogomet, a izdvajaju se visoke pobjede upravo Omladinca te Sloge.

Oglas

Oglas

Vodeći Omladinac je na domaćem terenu uvjerljivo svladao Zoljan 5:1 golovima Roberta Francuzovića, Mihaela Flegara, Svena Strakoša, Ivice Gogića te Mateja Milkovića. Jedini strijelac za Zoljan bio je Marko Stilin. Prvi pratitelji, nogometaši Sloge, na domaćem terenu su četvorkom ispratili Mladost u Stipanovce. Strijelci za Slogu su bili Marko Markotić, Dino Visković te dvaput Josip Pavić. Brezik je u odličnom susretu, a na krilima hat-tricka Matka Galića, svladao Croatiju 3:2. Strijelci za Croatiju su bili Ivan Markotić i Josip Pejaković.

Oglas

Slavonija je u gostima kod Zagorca 1952 bila bolja 0:1, a pogodak vrijedan 3 boda zabio je Stjepan Repinc u drugom dijelu. Nogometaši Seljaka su ugostili odličnu Iskricu, a gosti su bili bolji 1:3 u vrlo zanimljivom susretu. Trećeplasiranoj momčadi prvenstva bodove su donijeli Ivan Kapraljević te dvostruki strijelac Ivan Kovačević, dok je strijelac za Seljak bio Boris Glušac.

U ovom kolu dvije utakmice su svjedočili remijima. Omladinac iz Nize i Vihor su odigrali vrlo tvrd susret, a na kraju su golovi Stjepana Slivke za domaćine i Marija Kubale bili dovoljni za miroljubivu raspodjelu bodova. Vrhunski susret su odigrali nogometaši Lile i Željezničara, a završilo je 2:2. Dvaput su poveli nogometaši Željezničara u ovom susretu golovima Tomislava Kolembusa i Davora Vide, no oba puta su se domaćini vratili te su golovima Marija Prevolšeka i Slavena Kubaše uzeli bod.