2. ŽNL Našice: Omladinac ne ispušta vrh ljestvice, Lila i Vihor prijete jako blizu

Našička 2. ŽNL stigla je do svojeg 21. kola. Vodeći trojac je uspio osvojiti važne bodove u borbi za naslov prvaka, dok je raspucano bilo u Nizi i Koški.

Oglas

Oglas

Nakon dvostrukog vodstva gostujuće Slavonije, Croatia se ipak oba puta vratila te je remi 2:2 najpravedniji ishod susreta. Još jedan odličan dvoboj je završio remijem, onaj Seljaka i Zagorca u Koški. Na kraju obje momčadi osvajaju po bod remijem 3:3, iako je puni plijen na kraju mogao otići na obje strane. Iskrica je dvama pogocima Ćališa te jednim Stošića slavila 3:2 nad Mladosti.

Oglas

Kubala i Dervić su bili precizni za Vihor u pobjedi 2:1 u derbiju kola nad Željezničarom. Zoljan je gostovao u Nizi kod Omladinca te je uvjerljivo slavio 2:5. Za raspucane goste zabijali su Rusan, Mezak, Ladnjak te dvaput Slivka. Slično uvjerljiv je bio vukojevački Omladinac na gostovanju kod Brezika. Završilo je 1:4 za goste, a mrežu su tresli dvaput Francuzović te po jednom Ivančić i Flegar. Vrlo lako su se nogometaši Lile obračunali sa Slogom, na kraju je završilo 0:4 za goste pogocima Škiljića, Lamota i dvaput Kubaše.