2. ŽNL Našice: Ni posljednje kolo odlične sezone nije razočaralo zaljubljenike u napadački nogomet

Našička 2. ŽNL cijele sezone je bila igrana pod visokom kvalitetom. Cijele sezone igran je napadački nogomet te su utakmice nerijetko završavale s nekoliko pogodaka, a i posljednje kolo igrano za vikend je ponudilo istu situaciju.

Oglas

Oglas

Slavonija je u svojim Klokočevcima slavila 4:0 nad Seljakom, koji tako ostaje posljednjeplasirana momčad prvenstva iza Brezika, koji je slavio 5:2 nad Omladincem iz Nize. Drugoplasirani Vihor je završio sezonu pobjedom, slavivši 0:4 u Podgoraču kod Sloge. Lila je golovima Ferčeca, Božičeka, Rukavine, Gabajčeka i Petrovića slavila 5:0 nad Iskricom.

Oglas

Omladinac je u svojim Vukojevcima pobjednički zaključio sezonu u kojoj su osvojili naslov, slavivši 3:0 nad Croatijom golovima Gogića, Kasapovića i Milkovića. Omladinac je tako završio sa 6 bodova ispred Vihora te ide u kvalifikacije za plasman u viši rang. Zagorac je golovima Fridla i Špehara slavio 2:1 nad Mladosti. Željezničar je vrlo raspucano završio sezonu, slaveći trobodom pobjedom 3:5 kod Zoljana. Želju su do pobjede odveli Vida, Hvizdak, Kostreš te dvostruki strijelac Tomljanović.