2. ŽNL Našice: Kiks Lile na domaćem terenu, Vihor se približio na minimalnu razliku

Ovog vikenda završeno je 16. kolo odlične 2. ŽNL Našice. Vodeća Lila upisala je poraz, a to su iskoristili prvi pratitelji Omladinac i Vihor te došli na poprilično mali zaostatak.

Oglas

Oglas

Slavonija je iskoristila domaći teren te je upisala pobjedu 2:0 nad Zagorcem golovima Kapraljevića i Lončara. Omladinac iz Vukojevaca je na gostovanju kod Zoljana slavio 1:4. Iako su domaćini poveli preko Mezak Vuka, gosti dolaze do preokreta golovima Keroveca (autogol), Šepčića, Francuzovića i Korova. Lila je ugostila Željezničar, a gosti su slavili 0:1 pogotkom Vide pred kraj susreta.

Oglas

Kiks Lile iskoristio je Vihor, koji je na domaćem terenu slavio 3:0 nad Omladincem iz Nize golovima dvostrukog strijelca Jantule te jednim Kubale. Kovačević je donio pobjedu Iskrici nad Seljakom, tim pogotkom završilo je 1:0 za domaćine. Croatia je na domaćem terenu slavila nad Brezikom 2:1, a 3 boda domaćinima donijeli su Galinec i Hrženjak. Mladost je na domaćem terenu sigurno slavila 2:0 nad indisponiranom Slogom. Pobjedu domaćoj momčadi donijeli su Amidžić i Mikić.