2. ŽNL Našice: Izvrstan susret Sloge i Željezničara, Martin do pobjede na domaćem terenu

Nogometna groznica i uzbuđenje ne jenjavaju u 2. Županijskoj nogometnoj ligi Našice. Ovog vikenda smo svjedočili fascinantnim utakmicama koje su ponudile mnogo golova, neočekivane rezultate i strastvenu borbu na terenu.

Oglas

Na početku vikenda, Croatia je ugostila Zoljan, ali nisu uspjeli osvojiti bodove. Zoljan je pobijedio s rezultatom 2:0, a strijelci za goste bili su Slivka i Mikuličić. Slavonija je doživjela težak poraz na domaćem terenu od strane Lile. Lila je slavila s impresivnih 5:1, s Gabajčekom koji se istaknuo sa dvama golovima, dok su Špehar, Strakoš i Zeba također pridonijeli pobjedi. Mihaljević je postigao jedini gol za domaćina. Mladost i Omladinac Niza podijelili su bodove nakon neizvjesne utakmice koja je završila rezultatom 1:1. Napetost je bila prisutna tijekom cijele utakmice, a konačni rezultat nije donio jasnoću o tome tko je bolja ekipa.

Oglas

Martin i Iskrica su priredili još jedan spektakl na terenu. Martin je na kraju izašao kao pobjednik s rezultatom 4:3. Breskovac i Glavaš s tri pogotka bili su junaci za domaćine, dok su Rašković i Ćališ postigli golove za Iskricu. Zagorac je nadmašio Vihor s rezultatom 2:1. Pajtl i Pleša bili su strijelci za Zagorac, dok je Marić postigao jedini gol za Vihor. Sloga i Željezničar su odigrali nevjerojatno uzbudljivu utakmicu koja je završila bez pobjednika rezultatom 4:4. Utakmica je bila obilježena izmjenama vodstva i golovima s obje strane, pružajući publici pravu poslasticu.