2. ŽNL Našice: Izvrsni susreti u Šaptinovcima i Breziku, Vihor do punog plijena protiv Sloge

Za vikend je 6. kolo našičke 2. ŽNL donijelo izvrstan nogomet. Sloga je na gostovanju u Jelisavcu doživjela i prvi poraz, puno pogodaka je palo na dvobojima u Šaptinovcima i Breziku, a sigurnu pobjedu slavi i Lila.

Oglas

Najzanimljivije sučeljavanje ovog kola dogodilo se u susretu između Vihora i Sloge, gdje je Vihor uspio poraziti Sloge s tijesnih 3:2. Ovo je bio prvi poraz Sloge ove sezone, a Vihor je pokazao svoju konkurentnost i želju za osvajanjem titule. Iskrica i Zagorac odigrali su nevjerojatno uzbuđujuću utakmicu, koja je završila 4:3 u korist Iskrice. Ova utakmica pokazala je izvanrednu ofenzivnu sposobnost obje ekipe, ali je Iskrica na kraju izašla kao pobjednik. Omladinac i Martin odigrali su također tijesnu utakmicu, koja je završila pobjedom Martina rezultatom 2:1. Martin je pokazao svoju čvrstinu i odlučnost te osvojio važne bodove.

Oglas

Lila, koja vodi ljestvicu, nastavlja svoj izvanredan niz pobjeda, ovog puta svladavši Mladost s rezultatom 2:0. Ova pobjeda čini Lilu jednim od glavnih favoritom za osvajanje naslova prvaka. Slavonija je pobijedila Zoljan s minimalnih 1:0, dok je Croatia pobijedila Brezik u atraktivnom susretu rezultatom 5:3. Croatia nastavlja sa svojim solidnimrezultatima, dok se Brezik bori za ostanak u ligi.