2. ŽNL Našice: Golijade na tri susreta prvog proljetnog kola

Započela je i proljetna polusezona za nogometaše u 2. ŽNL Našice. Već na startu nove polusezone mogli smo pratiti nekoliko jako zanimljivih susreta, a izdvajamo golijade u Markovcu Našičkom, Stipanovcima i Velimirovcu.

Oglas

Oglas

Željezničar je na domaćem terenu vrlo lako svladao Zagorac 4:1. Pogotke za domaćine postigli su Mislav Kubala, Vedran Tomljenović, Davor Vida i Borna Buha, dok je počasni pogodak gostiju zabio Tomislav Kruljac. Još uvjerljiviji je bio Omladinac iz Vukojevaca na gostovanju kod Mladosti u Stipanovcima, završilo je 0:5 za goste. Dvostruki strijelci su bili Tomislav Ivančić i Mihael Flegar, a golijadu je zaključio Ivan Jović. Iskrica je na domaćem terenu minimalno svladala Slogu, a pogodak vrijedan 3 boda pred kraj utakmice zabio je Antun Stošić.

Oglas

Vihor je na domaćem terenu ugostio Brezik te je sigurno slavio 2:0 golovima Samira Kubale i Darija Dervića. Omladinac je u Nizi tek pred kraj susreta slomio otpor Seljaka, golovima Ćosića i Pranješa završilo je 2:0 za domaćine. Croatia i Lila su odigrali vrhunski susret, a na kraju gosti slave pobjedu 2:3. Dvaput je Croatia vodila golovima Luke Vidaka i Patrika Rendulića, no potpuni preokret gostima donose Ivan Markotić (AG), Slaven Kubaša i Mario Prevolšek. Jedini remi kola onaj je Slavonije i Zoljana, u 90 minuta mreže se nisu tresle.