2. ŽNL Našice: Brezik dominantno do bodova, Sloga peticom do pobjede

Polako se kraju približava i 2. ŽNL Našice. Svaki vikend donese nam odličan nogomet, a ni ovaj vikend nije bio iznimka. Izdvajamo visoke pobjede Sloge i Brezika na domaćim terenima te tijesnu pobjedu Željezničara kod Slavonije.

Oglas

Oglas

Brezik je dočekao Seljak na domaćem terenu te ih je uvjerljivo svladao 8:2. Trostruki strijelac za domaćine bio je Zlosa, dvaput su zabijali Batrac i Galić, a još je zabio i Sušjenka. Batovanja je postigao oba pogotka za Seljak, no on je bio jedini raspoložen kod gostiju. Sloga je na krilima Pavića slavila 5:2 protiv Omladinca iz Nize. Pavić je bio trostruki strijelac, a još su zabijali Patrik i Visković. Strijelci golova za goste bili su Pranješ i Banaj. Vihor je na gostovanju kod dosad vodeće Lile uspio uzeti 3 boda pobjedom 0:1. Strijelac za iznimno važnu pobjedu gostiju bio je Jantula u drugom dijelu. U Klokočevcima je Slavonija dočekala Željezničar, a gosti su slavili 1:2 pogotkom Kolembusa duboko u sudačkoj nadoknadi drugog dijela.

Oglas

Zoljan je u nedjeljnom dijelu programa dočekao Mladost te ih je sigurno svladao rezultatom 3:0. Prišć je postigao autogol, a još su zabijali Rusan i Gašparić. Omladinac je na svojem terenu u Vukojevcima svladao Iskricu 4:1 na krilima dvojca Stražanček-Francuzović, koji su postigli svaki po dva pogotka. Jedini pogodak za goste zabio je Dukmenić. Jedini remi kola onaj je Zagorca i Croatije, nakon tijesnih 90 minuta mreže se nisu tresle te svaka momčad uzima po bod.