2. ŽNL Donji Miholjac: Viktorija ostvarila pobjedu kola!

Odigrano je 2. kolo 2. ŽNL Donji Miholjac, a ovaj vikend je bio jedan od najefikasnijih u zadnjih nekoliko sezona. Zabijeno je čak 34 pogotka na 6 utakmica, što je više od 5 po utakmici.

Oglas

Oglas

Viktorija je bila najuvjerljivija, Graničaru su na domaćem terenu zabili čak 11 pogodaka za pobjedu 0:11. Strijelci u strašnoj pobjedi gostiju bili su Mateo Vidović, Slaven Mrganić, Ken Hasanović, Bruno Bockovac, Matej Mrganić, Fljorin Ameti, dvaput Danijel Novak te je hat-trick zabio Dino Kovačević. Sokol je sigurnim trokorakom svladao Podravac na domaćem terenu 3:1. Dvaput je za domaće zabio Zvonimir Vincetić, a jednom su bili precizni Jakov Šimenić za Sokol te Dominik Živković za Podravac.

Oglas

Bratstvo je u gostima kod Kapelne pokazalo odličan nogomet te su u odličnih 20-ak minuta središnjeg dijela utakmice postigli 3 gola za pobjedu 0:3. Strijelci za trobod gostiju bili su Krešimir Tadić, Hrvoje Benaček i Hrvoje Vrbešić. Hajduk je ugostio Bočkince na domaćem terenu, a gostujuća vodeća momčad prvenstva je bila neumoljiva te su pobijedili 0:5. Strijelci za vrh tablice Bočkinaca bili su Zvonimir Horvat, Petar Harkanovac, Luka Kotris te dvaput raspoloženi Kristijan Kalmar.

Mladost je u Črnkovcima sigurno svladala Kućance sa spektakularnih 5:2. Raspoloženi su bili Filip Kupanovac i Luka Majdenić, koji su za domaćine zabili 3, odnosno 2 gola. Autogol za Kućance zabio je Bruno Anić, a još je precizan bio Nikola Živković. Jedini dvoboj koji je završio bez pobjednika bio je onaj Beničanaca i Svetog Đurađa, završilo je 2:2. Ivan Davidović zabio je za vodstvo domaćina, gosti su preokrenuli golovima Stjepana Vicića i Zlatana Jovića, a konačnih 2:2 postavio je Matej Biondić u posljednjim trenucima susreta.