2. ŽNL Donji Miholjac: Sokol pokazao zašto je prvoplasirana momčad rekordnom pobjedom

U dosadašnjem tijeku sezone zabijeno je po 9, 11 i 12 pogodaka. No ovaj vikend smo vidjeli rušenje i tih brojeva jer su nogometaši Sokola ostvarili ovosezonsku rekordnu pobjedu u sklopu 3. kola 2. ŽNL Donji Miholjac.

Oglas

Oglas

Sokoli su gostovali kod Graničara u Šljivoševcima te su u iznimno neravnopravnom susretu slavili 0:15. Nekoliko igrača je odigralo odličan susret, ali najefikasniji se pokazao Denis Maltašić, a koji je zabio čak 5 pogodaka. Triput su zabili Zvonimir Vincetić te Marko Falamić, dvaput se u strijelce upisao Martin Čaljkušić, dok su jednom poentirali Ivan Maltašić i Matej Kokić. Podravac je bio isto izrazito efikasan te su s čak 3 hat-tricka upisali 9:0 pobjedu protiv Kapelne. Strijelci hat-trickova su bili Niki Horvat, Matej Pavin i Moris Schwerer za uvjerljivu domaću pobjedu Podravca.

Oglas

Minimalnu pobjedu ostvario je Sveti Đurađ, na domaćem terenu su ugostili Viktoriju te su slavili pogotkom Stjepana Vicića u drugom poluvremenu. Sigurni su bili nogometaši Kućanaca, na domaćem terenu su vrlo lako svladali Beničance 3:0 golovima dvostrukog strijelca Lovre Kalazića te pogotkom Nikole Živkovića. Bratstvo je također upisalo domaću pobjedu, na stadionu Gaj šanse nisu imali nogometaši Hajduka. Strijelci za domaću pobjedu Bratstva bili su David Đurin i Marko Vidaković.