2. ŽNL Donji Miholjac: Rapsodija Kućanaca, Mladost Črnkovci i dalje stopostotna!

Odigrano je svih šest susreta devetog kola 2. ŽNL Donji Miholjac! Viktorija je u Radikovcima svladala Bratstvo 1:4, Kućanci su s dvanaest pogodaka počastili Graničar, dok je lider Mladost iz Črnkovaca zadržala stopostotni učinak!

Oglas

Oglas

U sedam kola stopostotna Mladost iz Črnkovaca svoj niz htjela je nastaviti i u devetom kolu gdje su gostovali kod desetoplasiranog Hajduka iz Krčenika. Tomislav Jurković, Ivan Brkić i Filip Kupanovac predvodili su Mladost do nove pobjede, dok je jedini strijelac u porazu Hajduka bio Marko Grgić.

Oglas

NK Podravac iz Podravske Moslavine na krilima tri uzastopne pobjede ugostio je NK Bočkince koji su u sedam odigranih susreta obilježili šest pobjeda i jedan neriješen ishod! Bočkinci su u ovom susretu došli do vrijedne 2:3 pobjede. Za goste precizni su bili Toni Kovačević, Hrvoje Franjić i Luka Vidović, dok su za Podravac pogađali Ivan Pavin i Matej Pavin.

Sokol iz Rakitovice nakon što se vratio pobjedama svladavši u gostima Beničance odmjerio je snage sa šestoplasiranim NK Svetim Đurađem. Sokol je došao do uvjerljive 6:0 pobjede hat-trickom Martina Matokovića, dok su po jedan pogodak postigli Zvonimir Vincetić, Matej Žigmundić i Josip Toth.

Sedmoplasirani Kućanci nakon što su obilježili tri uzastopne pobjede pa potom dva porazom povratak forme tražili su u susretu s posljednjeplasiranim Graničarem iz Šljivoševaca. Kućanci su u ovom kolu došli do uvjerljive 0:12 pobjede u kojem je četiri pogotka postigao Nikola Živković, tri Ivan Miličić, dva Lovro Kalazić te po jedan Adam Štraub, Bojan Fridl i Ivan Hettich.

U susretu osmoplasirane i petoplasirane momčadi prvenstva susreli su se Bratstvo iz Radikovaca i Viktorija iz Lacića. Nakon 90 minuta rezultat je glasio 1:4 za Viktoriju za koju su pogađali dvaput Danijel Novak te jednom Mihael Zaspani i Fljorin Ameti, dok je kod domaćina počasni pogodak postigao David Ivanišić.

Jedanaestoplasirana Kapelna s četiri boda na kontu ugostila je uoči ovog kola devetoplasiranu momčad Beničanaca koja je u susret ušla s tri boda više od domaćina. Susret je odlučio jedini strijelac na utakmici Dario Kovačević koji je s tri pogotka u 44, 70 i 77. minuti osigurao Beničancima deseti prvenstveni bod.