2. ŽNL Donji Miholjac: Pobjede Podravca i Sokola, bez pobjednika u Šljivoševcima, Lacićima i Krčeniku

Odigrano je preostalih pet nedjeljnjih utakmica 2. ŽNL Donji Miholjac. U subotu je odigrana jedna utakmica, gdje je Mladost iz Črnkovaca u derbiju u Bočkincima slavila i osigurala prvo mjesto kolo prije kraja.

Podravac je ostvario uvjerljivu pobjedu protiv Beničanaca rezultatom 4:1. Nikola Pavin je doveo Podravac u vodstvo u 9. minuti. U drugom poluvremenu, Ivan Rajninger je povisio na 2:0 u 70. minuti, no samo minutu kasnije Ivan Davidović je smanjio zaostatak Beničanaca na 2:1. Međutim, Luka Matoković je s dva pogotka, u 77. i 87. minuti, osigurao konačnih 4:1 za Podravac.

Graničar Šljivoševci i Sveti Đurađ odigrali su bez pobjednika rezultatom 2:2. Ivan Biondić je doveo Graničar u vodstvo u 6. minuti, dok je Filip Đambo izjednačio za Sveti Đurađ u 35. minuti. Ubrzo je Nikola Andračić je donio prednost Svetom Đurađu u 39. minuti te se s tim rezultatom otišlo na odmor. Adam Štraub izjednačio za Graničar u posljednjim trenucima utakmice i tako postavio konačnih 2:2.


Sokol je uvjerljivo pobijedio Kapelnu rezultatom 7:2. Filip Vrtar doveo je Sokol u vodstvo u 10. minuti, a Ivan Maltašić povisio na 2:0 u 12. minuti. Ronald Vinogradac smanjio je za Kapelnu na 2:1 u 26. minuti, ali Jakov Pleša je ubrzo vratio prednost Sokolu na 3:1 u 27. minuti. Lovro Golinac je postigao drugi pogodak za Kapelnu u 38. minuti, smanjivši rezultat na 3:2. Međutim, Matej Kokić je s tri gola (u 42., 49. i 75. minuti) te Zoran Štefančić s pogotkom u 65. minuti osigurali visoku pobjedu Sokola od 7:2.

Hajduk Krčenik i Kućanci odigrali su neriješeno 2:2. Ivan Birkić doveo je Hajduk Krčenik u vodstvo u 18. minuti, dok je Lovro Kalazić izjednačio za Kućance u 30. minuti. Josip Živković je donio prednost Kućancima u 50. minuti, ali Marijan Patača je izjednačio za Hajduk Krčenik u 79. minuti i tako postavio konačni rezultat utakmice.

Viktorija i Bratstvo su odigrali utakmicu bez pobjednika i pogodaka.

l