2. ŽNL Donji Miholjac: Mladost prohujala kao uragan na gostovanju, Beničanci vrlo sigurno do pobjede

Odigrano je 2. kolo 2. ŽNL Donji Miholjac. Definitivno izdvajamo ogromnu pobjedu Mladost na gostovanju kod Kapelne, a lijepe pobjede upisali su i Beničanci te Podravac. 

Oglas

Beničanci su dočekali Hajduk te su slavili 5:1 golovima Kovačevića, Davidovića, Patrika Vidakovića i dvostrukog strijelca Mateja Vidakovića. Bočkinci su na gostovanju kod Viktorije slavili 1:2 pogocima Tomašića i Franjića. Kućanci su izvojevali pobjedu na gostovanju kod Graničara, odličnim krajem utakmice slavili su 2:3 golovima Kalazića, Majdenića i Živkovića. Podravac je simultankom Mateja Pavina slavio 4:1 nad Bratsvom. Ranije navedeni Pavin zabio je sve pogotke svoje momčadi. Sokol je slavio kod Svetog Đurđa 0:2, zabijali su Tadić i Maltašić.

Oglas

Strašnu pobjedu ostvarila je Mladost na gostovanju kod Kapelne, završilo je čak 0:17 za goste iz Črnkovaca. Najprecizniji je bio Maričić sa 5 pogodaka, triput je zabijao Jurković. Po dvaput su precizni bili Bibić i Kupanovac, a po jednom Milić, Skokić, Jerbić i Brkić. Još jedan pogodak Mladosti bio je autogol, a postigao ga je Mađarić.

Oglas