2. ŽNL Donji Miholjac: Mladost iz Črnkovaca i dalje vodeća, domaćini sigurni, gostima tek dva pogotka

Odigrane su utakmice 15. kola druge ŽNL Donji Miholjac. Mladost iz Črnkovaca je ostala vodeća, no Bokčinci su im ostali pratnja sa samo bodom zaostatka. Domaćini su bili stopostotni ovo kolo, dok je jedina dva gostujuća pogotka postigla ekipa Sokola.

Hajduk Krčenik je dominirao utakmicom protiv posljednjeplasirane Kapelne, osvojivši pobjedu od 11:0, pri čemu je Mario Stanić postigao četiri gola, Mihael Šnel jedan, Ivan Birkić četiri, a po jedan su dodali Dino Župan i Ante Brajnović. Bratstvo je pobijedilo Sokol rezultatom 3:2, pri čemu su za pobjedu ključni bili David Ivanišić s dva gola i jedan gol Kenana Hasanovića, dok su Martin Čaljkušić i Patrik Dolančić postigli golove za Sokol.


Viktorija je ostvarila uvjerljivu pobjedu nad Beničancima rezultatom 5:0, pri čemu su Andrej Balent, Matko Zaspan i Elvis Mihaljević postigli golove za pobjedničku momčad. Bočkinci su uvjerljivo svladiali Graničar Šljivoševce s uvjerljivih 5:0 i tako ostali na drugom jestu na pod Mladosti, uz golove koje su postigli Mario Vukajlović dva puta, Toni Kovačević, te Miroslav Bočkinac koji je zabio dva gola.

Mladost Črnkovci su ostvarili uvjerljivu pobjedu nad Podravcem rezultatom 4:0, pri čemu su golove postigli Marin Vidačić, Tin Bartolović, Tomislav Jurković i Marijan Šimetić, zadržavajući tako svoj status vodeće momčadi lige.

Kućanci su pobijedili Sveti Đurađ rezultatom 2:0, uz golove Josipa Živkovića u 53. i 83. minuti utakmice.

l