2. ŽNL Donji Miholjac: Mladost iz Črnkovaca i dalje vodeća, Bočkinci ih prate u stopu

Odigrano je šest utakmica 16. kola 2. ŽNL Donji Miholjac.

Sokol je uspio svladati Kućance na domaćem terenu rezultatom 3:2. Strijelci za domaće bili su Martin Čaljkušić u 29. minuti, Josip Toth u 41. minuti i Darko Rudić u 57. minuti. Dvostruki strijelac za goste je bio Josip Živković u 11. i 87. minuti. Beničanci su ostvarili pobjedu protiv Bratstva (R) rezultatom 3:1. Vešligaj Alen je otvorio listu strijelaca za Beničance postigavši gol u 44. minuti, dok je Vidaković Patrik udvostručio vodstvo u 51. minuti. Benaček Hrvoje je smanjio je za goste u 84. minuti. Davidović Matko je osigurao pobjedu domaćih postigavši treći gol za svoju momčad u 88. minuti.


Mladost Črnkovci je zadržala vodeću poziciju pobjedom nad Svetim Đurađem rezultatom 3:1. Filip Kupanovac je doveo je goste u vodstvo golom u 15. minuti, a potom je Ivan Brkić udvostručio vodstvo u 55. minuti. Josip Volarić je smanjio zaostatak za Sveti Đurađ postigavši gol u 70. minuti, no Filip Kupanovac je svojim drugim pogotkom u 81. minuti osigurao pobjedu za Mladost Črnkovci. Bočkinci su ostali na bod od Mladosti pobjedom kod trećeplasiranog Podravca. Jedini strijelac za Bočkince bio je Petar Harkanovac u 88. minuti.

Graničar Šljivoševci pobijedio je Hajduk Krčenik rezultatom 4:1. Strijelci za Graničar Šljivoševci bili su Štraub Adam u 42. i 88. minuti, Biondić Ivan u 50. minuti te Kalazić Karlo u 84. minuti. Jedini strijelac za goste bio je Marijan Patača u 45. minuti. Viktorija je pobijedila Kapelnu rezultatom 10:1. Antonio Plužarić je postigao jedini gol za Kapelnu u 33. minuti, dok su strijelci za Viktoriju bili Vlatko Kupčerić u 9. i 19. minuti, Nikola Francuz u 43. minuti, Mihael Zaspan u 45. minuti, Andrej Balent u 45.+2. i 51. minuti, Teo Mrganić u 47. minuti, Igor Kralj u 68. i 90. minuti te Krešimir Papp u 87. minuti.

l