2. ŽNL Donji Miholjac: Mladost i Bočkinci ne griješe, Podravac slavio u gostima kod Hajduka

Odigrane su utakmice 17. kola 2. ŽNL Donji Miholjac.

Viktorija je ostvarila pobjedu rezultatom 5:2 protiv Graničara Šljivoševci. Mihael Zaspan otvorio je utakmicu s golom u 10. minuti, dok je Elvis Mihaljević dodao drugi gol za Viktoriju u 38. minuti. Matko Zaspan je postigao dva gola u 52. i 78. minuti, dok je Krešimir Papp također sudjelovao s golom u 77. minuti. Tin Lopatnik i Adam Štraub postigli su po jedan gol za Graničar, ali to nije bilo dovoljno da zaustave Viktorijinu pobjedu.

Vodeća Mladost bila je uvjerljiva protiv pretposljednje ekipe Sokola, ostvarivši ubjedljivu pobjedu rezultatom 7:0. Filip Kupanovac otvorio je golijadu već u 5. minuti, dok su Marin Vidačić i Tomislav Jurković postigli po dva gola, a Tomislav Milić dodao jedan gol, osiguravajući Mladosti važne bodove u borbi za prvo mjesto na tablici.

Podravac je slavio u gostima protiv Hajduka Krčenik rezultatom 1:0. Dominik Živković postigao je jedini gol utakmice već u 5. minuti koji je bio dovoljan za pobjedu.

Bočkinci su bili bolji od Svetog Đurađa u impresivnoj pobjedi rezultatom 6:0. Petar Dujmović je bio ključan s dva brza gola postignuta u 48. i 51. minuti, dok je Petar Harkanovac dodao treći gol za Bočkince u 53. minuti. Hrvoje Franjić, Dino Kovačević i nesretni autogol Miroslava Kovačevića doprinijeli su ostvarenju uvjerljive pobjede.

Kućanci i Bratstvo su odigrali bez pobjednika rezultatom 2:2. Prvo su gosti došli u vodstvo s dva pogotka Marka Vidakovića, prije nego što su Kućanci uspjeli izjednačiti rezultat i osigurati konačan rezultat 2:2. Lovro Kalazić i Nikola Mak postigli su golove za Kućance nakon ranog zaostatka.

NK Kapelna‪ – NK Beničanci 1:0

Vinogradac Ronald 69′

/

Kovačević Dario 5′, 59′, 81′
Vidaković Patrik 7′
Špoljarić Domagoj 10′, 16′, 39′
Davidović Ivan 29′, 83′
Davidović Alen 63′

l