2. ŽNL Donji Miholjac: Mladost i Bočkinci i dalje bez greške, prekid u Rakitovici

Odigrano je šest utakmica 2. ŽNL Donji Miholjac, točnije pet i pol, budući da je utakmica u Rakitovici prekinuta zbog incidenta na pola utakmice.

Mladost iz Črnkovaca je i dalje vodeća pobjedom u Radikovcima kod Bratstva rezultatom 6:0. Strijelci za goste su bili Filip Kupanovac, dva puta Tin Bartolović, Marin Vidačić, Tomislav Jurković i Valent Jelić.

Viktorija je slavila kod Podravca rezultatom 2:1. Domaći su došli u vodstvo preko Ivana Pavina. Nedugo zatim, gostujući Matko Zaspan je izjednačio rezultat. Pred kraj utakmice, ponovno je za goste strijelac bio Matko Zaspan za tri boda u gostima.


Kućanci su slavili u Beničancima rezultatom 2:1. Gosti došli u vodstvo u 54. minuti pogotkom Lovre Kalazića. Domaći su izjednačili u 82. minuti pogotkom Daria Kovačevića. Ipak, gosti u 88. minuti dolaze do pobjede pogotkm Florijana Horvata.

Sveti Đurađ je slavio na domaćem terenu protiv Hajduka iz Krčenika. Domaći su na poluvremenu imali vodstvo 2:0 preko Ivana Plechingera i Filipa Đambe. Gosti u drugom poluvremenu smanjuju pogotkom Marijana Patače. Domaći ipak potvrđuju pobjedu pogotkom Stjepana Vicića.

Bočkinci su gostovali kod ekipe Sokola. U 7. minuti Bokčinci dolaze u vodstvo 1:0 pogotkom Petra Dujmovića. Utakmica je odigrana do 25. minute kada je utakmica prekinuta jer glavni sudac nije mogao nastaviti utakmicu zbog fizičkog napada. Utakmica je registrirana 3:0 za Bočkince.

NK Graničar Šljivoševci – NK Kapelna 11:1

Kalazić Stjepan 2′
Biondić Ivan 13′, 32′, 39′, 77′
Štraub Adam 14′, 69′
Lopatnik Tin 19′, 81′
Koprivanac Marko 31′
Šegović Luka 71′

Vinogradac Ronald 55′

l