2. ŽNL Donji Miholjac: Graničar i Podravac s čak 13 pogodaka do pobjeda

Druga županijska nogometna liga Donjeg Miholjca stigla je do svojeg 15. kola, a koje je odigrano ovog vikenda. Ono što su priredili svojim navijačima Graničar i Podravac graniči sa nestvarnim jer su počastili svoje protivnike s 13 pogodaka u mreži.

Oglas

Oglas

Graničar je ostvario svoju prvu ovosezonsku, i to kakvu pobjedu! S 13:0 stradala je Kapelna, a redom su zabijali Belošević, čak po 4 pogotka Štraub i Kalazić Josip, Marić, Kalazić Stjepan, Šegović te Biondić. Potpuno istim rezultatom slavio je i Podravac nad Hajdukom. Čak 5 pogodaka zabio je Pavin Matej, hat-trick je postigao Horvat, dvaput je zabio Matoković, a mrežu su još tresli Schwerer, Pavin Nikola i Šelej.

Oglas

Viktorija je na gostovanju kod Sokola slavila 2:3 pogocima Kovačevića i dvaput Ametija. Sigurnih 0:2 završilo je u dvoboju Bratstva i Mladosti, a pogotke su zabili Begović i Kupanovac. Bočkinci su ugostili Beničance te su slavili 3:1 preko trojice Bočkinaca: Zvonimira, Karla i Ilije. Kućanci su ugostili Sveti Đurađ, a u iznimno napetom dvoboju slavili su domaćini 2:1 golovima dvostrukog strijelca Miličića.