2. ŽNL Donji Miholjac: Beničanci desetkom do novih bodova, Mladost i Podravac sigurni

Završeno je i 7. kolo 2. ŽNL Donji Miholjac. Nakon jedne subotnje i četiri nedjeljne utakmice situacija na tablici je i dalje poprilično gusta, a čini se da će tako biti cijelo prvenstvo. Susret Bratstva i Kućanaca će u zajedničkom dogovoru biti odigran u drugom terminu.

Oglas

Oglas

Jedini subotnji susret onaj je Kapelne i Hajduka, a u spektakularnom susretu gosti slave pobjedu 3:5. Birkić, Novotni, Drača, Patača i Mudri su bili strijelci za Hajduk, dok su za Kapelnu zabijali Vidaković, Mančić i Zubčić. Bočkinci i Viktorija su remizirali 1:1, a pogotke su zabili Franjić za Bočkince te Ameti za Viktoriju. Siguran je na domaćem terenu bio Podravac, slavili su 4:1 protiv indisponiranog Svetog Đurađa. Strijelci za 3 boda domaćina bili su Pavin Ivan, dvaput Pavin Matej te Schwerer, dok je počasni pogodak u sudačkoj nadoknadi za goste zabio Volarić.

Oglas

Nevjerojatan susret odigrali su Graničar i Beničanci, a gosti su velikom lakoćom došli do bodova pobjedom 0:10. Triput je za pobjedničku momčad zabio Davidović, dvaput su zabijali Kovačević i Vešligaj, a još jednom su mrežu tresli Antolović, Bočkaj i Brkanić. Vrlo uvjerljiva je bila i Mladost na gostovanju kod Sokola, završilo je sigurnih 0:3 za goste iz Črnkovaca. Dvaput je precizan bio Kupanovac, a još je jednom zabio Brkić.