2. ŽNL Đakovo: Vodeći trojac Šokadija, Omladinac i Polet sigurni

Odigrano je 7 utakmica 2. ŽNL Đakovo. Vodeći trojac bio je siguran te nije došlo promjene na vrhu tablice.

Polet je slavio na domaćem terenu protiv Slavonije iz Budrovaca rezultatom 4:2. Gosti su došli u vodstvo u 2. minuti, a strijelac je bio Đuro Tilili. Domaći se vraćaju u 11. minuti, a strijelac je Marijan Gradištanac. Isti igrač postigao je autogol čime su gosti došli u vodstvo u 37. minuti. Domaći su uspjeli okrenuti rezultat na 4:2 u drugom poluvremenu pogocima Maria Vuksanovića, Luke Kordića i Krunoslava Kovača. Ovom pobjedom Polet je ostao u borbi za vrh na samo bod zaostatka za vodećim ekipama.


Budućnost i Sloga Koritna su odigrali neriješeno 2:2, pri čemu je Anto Grgić postigao oba gola za Budućnost u 37. i 66. minuti, dok je Ivan Glogač bio strijelac oba gola za Slogu Koritna u 14. i 90. minuti.

Vinogradar Mandićevac je pobijedio HOŠK rezultatom 3:2, uz golove Mihaela Babića u 36. minuti, Dražena Fehira u 85. minuti i Kristijana Grgovića u 89. minuti. Iako je Davor Svalina postigao oba gola za HOŠK već u prvih šest minuta utakmice, to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Slavonija Punitovci je pobijedila Dinamo iz Trnave i slavila rezultatom 4:1. Golove za Slavoniju postigli su Pavo Kovačević u 26. minuti, Mateo Drmić u 37. minuti, Andrej Majdiš u 81. minuti i Antun Štefančić u 84. minuti. Jedini pogodak za Dinamo Trnava postigao je Davor Čmelješević u 41. minuti.

Šokadija je pobijedila posljednji Radnik s 4:0. Golove su postigli Adam Živić-Bašlinović u 8. minuti, Ante Andrijević u 38. minuti, Ivan Maršić u 80. minuti i Antonio Đurasović u 82. minuti.

Radnički i Jedinstvo odigrali su utakmicu bez pogodaka.