2. ŽNL Đakovo: Šokadija i Omladinac i dalje izjednačeni na vrhu

Odigrano je šest utakmica 22. kola 2. ŽNL Đakovo.

Vinogradar Mandićevac je slavio minimalno protiv Slavonije iz Budrovaca. Gostujući Alen Drenjačević je pospremio loptu u vlastitu mrežu što je domaćima osiguralo tri boda.

Polet Semeljci je slavio rezultatom 4:2 protiv Sloge Koritne. Domaće u vodstvo dovodi Mario Vuksanović u 6. minuti. U 15. minuti je 2:0, a strijelac je Petar Paradžik. U 61. minuti gosti iz Koritne smanjuju preko Vedrana Penave. Domaći dvije minute nakon vode 3.1, a strijelac je ponovno Petar Paradžik. Nedugo zatim, domaći povećavaju vodstvo na 4:1, a strijelac je po drugi puta Mario Vuksanović. Domaći su ublažili rezultat u 90. minuti pogotkom Ivana Glogača.

Budučnost je slavila rezultatom 4:1 protiv Radnika. Domaći vode u 40. minuti pogotkom Ante Grgića. Mreže miruju do 64. minute, a onda Budućnost s postiže tri pogotka u samo nekoliko minuta preko Marka Peše, povnono Ante Grgića i pogotkom Ante Pajeća. Gosti su odmah nakon četvrtog pogotka ublažili konačni rezultat preko Marka Kasuna.


HOŠK je slavio protiv Dinama iz Trnave rezultatom 4:1. HOŠK u vodstvo dolazi pogotkom Marka Hodaka u 51. minuti. U 62. minuti je 2:0, a strijelac je Davor Svalina. Gosti smanjuju rezultat u 79. minuti preko Željka Čečure, no pogodaka više nije bilo.

Omladinac Đakovački Selci je slavio 2:0 protiv Jedinstva. Strijelci za domaće su bili Leonardo Turić u 28. minuti i Božidar Brataljenović u 34. minuti.

Šokadija je slavila u gostima kod posljednjeplasiranog Radničkog rezultatom 3:0. Strijelci za goste su bili Ivan Matić u 32. minuti, Adam Bašlinović-Živić u 53. minuti i Ante Andrijević u 58. minuti.