2. ŽNL Đakovo: Širokopoljački Hajduk melje sve pred sobom, iznenađenje u Semeljcima

Za vikend je odigrano treće kolo đakovačke 2. ŽNL. Jedina momčad sa stopostotnim učinkom je Hajduk iz Širokog Polja koja nakon prva tri kola ima devet bodova uz nestvarnu gol razliku od 21:0.

Oglas

Oglas

Hajduk je u nedjelju došao do vrlo visoke pobjede nad trnavačkim Dinamom. Širokopoljce je do slavlja predvodio Domagoj Ivić koji je postigao čak četiri pogotka. Vinogradar je s pet pogodaka ispratio Gašinčane koji su nakon tri kola bez bodova, dok su Mandičevčani trenutno drugi. Veliku su pobjedu ostvarili Forkuševčani koji su slavili u susjednim Semeljcima kod Poleta. Stariji navijači Jedinstva su duboko morali pogledati u knjige kada su zadnji put slavili u Semeljcima.

Oglas

Ivanovčani su nakon tri kola bez bodova, a u nedjelju je ondje slavila gorjanska Budućnost. Šokadija je s teniskih 0:6 slavila u Kešincima i sada se mirno može pripremati za sljedeći vikend i domaću utakmicu s liderom iz Širokog Polja. Punitovčani su u posljednjoj minuti uspjeli poentirati i zabiti za pobjedu nad imenjakom iz Budrovaca. Do pobjede je Slavoniju doveo Pecnik. Sloga je u Koritni porazila momčad Omladinca iz Đakovačkih Selaca rezultatom 3:1.