2. ŽNL Đakovo: Petarde Šokadije i Vinogradara, Sloga slavila u općinskom derbiju

Za vikend je odigrano jubilarno deseto kolo u đakovačkoj Segundi. Hajduk je išao u goste Kešincima, Vinogradar je ugostio Jedinstvo, dok je u Punitovcima Slavoniji na noge stigla Mladost.

Oglas

Oglas

Punitovčani s s četiri pogotka ispratili goste iz Ivanovaca te su novim bodovima i dalje ostali u utrci za jesensku titulu. Vinogradar je u svojim Mandićevcima petardirao Forkuševcima, a s istim je rezultatom slavila i Šokadija na gostovanju u Gašincima. Budrovčanima je pobjedu donio trener-igrač Valentin Sito u posljednjim minutama utakmice, a treba reći da su Dinamovci propustili realizirati čak dva jedanaesterca.

Oglas

Omladinac je na svom travnjaku razmontirao Gorjance pospremivši čak četiri pogotka u mrežu gostiju. Hajduk je na gostovanju u Kešincima slavio rezultatom 3:0, a Kešinčani su napustili teren već sredinom prvog dijela. Općinski je derbi u Koritni pripao Slogi koja je s 4:1 slavila nad susjedima iz Semeljaca. Tri kola prije kraja vodeći je Hajduk s pet bodova više nad konkurencijom iz Mandićevca i Punitovaca.