2. ŽNL Bjelovar: Tri ekipe sa stopostotnim učinkom, Draganec i Zrinski najuvjerljiviji!

Za vikend je odigrano svih sedam susreta drugog kola 2. ŽNL Bjelovar! Nakon dva kola maksimalan učinak zadržale su momčadi Zvijerci, Skok i Polet Narta, dok su najuvjerljivije slavlje kola obilježili Draganec i Zrinski!

Oglas
Izvor: HNS Comet

Nakon dva prvenstvena kola u trenurnom vodstvu je momčad NK Zvijerci koja je za vikend svladala NK TOSK rezultatom 3:0. Za domaćina dvaput je precizan bio Matej Stankić (2′ i 42′), dok je jedan pogodak djelo Patricija Đošića. Nakon dva kola na maksimalnih šest bodova je i NK Skok koji je s 3:1 svladao Gordowu. U pobjedi Skoka dva je pogotka postigao Silvio Mumlek (68′ i 83′), a jedan Ivan Stanković (6′), dok je kod gostiju pogodak postigao Andrej Abrić (72′).

Oglas

Polet Narda stigla je do šestog prvenstvenog boda svladavši na gostovanju NK Mlinar sa 2:3. Dvaput je u pobjedi gostiju mrežu tresao Zoran Kočiš (1′ i 14′), a jedan pogodak nadodao je Filip Matešin (53′). S druge strane. kod Mlinara je zabio Igor Ružička (11′), a drugi pogodak autogol je Feletara (57′). Lasta iz Gudovca s 3:0 svladala je Slogu iz Bjelovara, a sva tri pogotka u slavlju domaćina djelo su Mateja Štimca (43′, 61′ i 71′).

Oglas

U najuvjerljivijem trijumfu kola Draganec je s 8:2 slavio nad ekipom NK Imsovac. Četiri pogotka u trijumfu domaćina postigao je Patrik Golubić (4′. 45′, 49′ i 89′), hat-trick je nadodao Bruno Kojić (34′, 37′ i 59′), a u strijelce se kod Draganeca upisao i Alen Brcko (74′). S druge strane, kod Imsovca oba je pogotka postigao Bojan Vukota (57′ i 72′). Napredak iz Rajića obilježio je minimalnu 1:0 pobjedu nad Omladincem iz Ćurlovca, a pogodak vrijedan tri boda djelo je Ivana Borovca u 66. minuti susreta.

Nakon poraza u prvom kolu, Zrinski iz Zrinskog Topolovca stigao je do prve pobjede i to na gostovanju kod Mladosti iz Daruvarskog Brestovca sa 1:7. Jedini pogodak za domaćine djelo je Damira Rohlika u drugoj minuti, dok su kod Zrinskog dva pogotka postigli Marin Marušić (4′ i 74′) i Stjepan Smiljanović (70′ i 76′), a po jedan Jakov Ćibarić (45′), Matija Rožman (49′) i Karlo Marušić (66′).

Izvor: HNS Comet