2. ŽNL Beli Manastir: Uvjerljiva pobjeda Bilja, golijada u Baranjskom Petrovom Selu

Odigrane su utakmice 20. kola Druge ŽNL Beli Manastir.

Polet je slavio kod posljednjeplasiranog Belja. Goste su u vodstvo 3:0 u 16., 48. i 52. minuti doveli Bruno Vladić, Filip Levačić i Ivan Milić. Domaći su smanjili preko Nikole Radića u 64. minuti. Gosti povećavaju vodstvo u 73. minuti pogotkom Stjepana Vidovića. Nemanja Ilić smanjio je za domaće na 4:2 u 84. minuti, ali to je bio konačan rezultat. Bilje je bilo uvjerljivo protiv posljednje ekipe Petlovca rezultatom 6:0. Dvostruki strijelac za domaće bio je Marko Biškić, dok su po jedan pogodak upisali Krešimir Lešić, Jurica Roso, Anto Bagarić i Ivan Eđed.

Međimurec je bio bolji na domaćem terenu od ekipe Jovan Lazić te ih je preskočio na tablici. Strijelci za domaće bili su Igor Viljevac u 18. minuti i Boris Oroz U 44. minuti. Napredak je slavio protiv Ribara na domaćem terenu rezultatom 2:0. Strijelci za domaće bili su Ervin Deže u 15. minuti i Mile Čanadžija u 90+4 minuti. Culumbus je slavio kod Sloge Gajić rezultatom 1:0. Čovjek odluke bio je Gabriel Vizinger u 44. minuti.

Vodeće Bratstvo je slavilo u derbiju vrha protib Hajduka iz Popovca rezultatom 2:0. Domaće je u vodstvo doveo David Vlašić u 9. minuti. Pobjedu domaćih potvrdio je Robert Nospak u 75. minuti.

Dinamo Baranjsko Petrovo Selo je slavilo na domaćem terenu u golijadi rezultatom 5:3 protiv Šokadije te su sad ove ekipe bodovno izjednačene. Strijelci za domaće bili su Nikola Pavlović 16′. Robert Zaboš 48′, 73′, Marko Jurenec 49′, Alen Podnar 76′. Tri gola za goste postigli su Josip Špernjak 1′, 82′ i Dalibor Kučuk 38′.