2. ŽNL Beli Manastir: Šest gostujućih pobjeda, Jovan Lazić jedini slavio kao domaćin, postignuto 44 pogotka u sedam utakmica

Odigrane su utakmice 24. kola 2. ŽNL Beli Manastir.

Šokadija je slavila na gostovanju kod ekipe Belja rezultatom 5:0. Mreže su mirovale do 43. minute, a onda je goste u vodstvo doveo Stjepan Kreko. Gosti su u drugom dijelu postigli još četiri pogotka preko Dalibora Kučuka, Ante Đurina, Zorana Kovača i Josipa Balatinca.

Polet Karanac je slavio na gostovanju kod ekipe Bilja rezultatom 5:0. Dvostruki strijelac za goste je bio Stjepan Vidović dok su po jedan pogodak upisali Bruno Bartolić, Danijel Laczo i Marin Čičak.

Jovan Lazić i Ribar Kopačevo su odigrali spektakl utakmicu gdje je publika mogla vidjeti 12 pogodaka, gdje je uspješniji bio domaćin rezultatom 7:5. Trostruki strijelac za domaće je bio Nermin Živojević, dva pogotka je upisao Mirko Mišković dok su po jedan pogodak upisali Ivan Mesar i Marijan Vinogradac. Trostruki strijelac za goste je bio Mario Strmečki dok su po jedan pogodak upisail Luka Čepčik i Stjepan Biljuš.


Culumbus 2005 je došao do pobjede kod ekipe Petlovca nakon preokreta rezultatom 4:2. Petlovac u 3. i 16. minuti vodi pogocima Franka Mesarića. Gosti su do kraja uspjeli okrenuti utakmicu, a dvostruki strijelci su bili Miloš Terzija i Luka Prigl.

Hajduk Popovac je slavio na gostovanju kod Međimureca rezultatom 4:2. Gosti su došli u vodstvo preko Leona Perokovića u 7. minuti. Domaći su ubrzo vratili stvari na početak pogotkom Denisa Šimašeka te vode u 34. minuti preko Gabriela Koša Liona. Gosti su do kraja preokrenuli utakmicu preko dvostrukog strijelca Dejana Molnara te je jedan pogodak za potvrdu pobjede upisao Danijel Marković.

Dinamo Baranjsko Petrovo Selo je slavilo kod ekipe Napredak rezultatom 2:1, a sve se odvilo unutar pet minuta. Gosti su u 57. i 60. minuti vodili 2:0 rezultatom Nikole Pavlovića i Ivana Bognara. Domaći su u 62. minuti samo uspjeli smanjiti rezultat, a strijelac je bio Valentin Morvai.

Vodeće Bratstvo je slavilo rezultatom 5:2 kod Sloge Gajić. Trostruki strijelac za goste je bio Dejan Nikolić, dok su po jedan pogodak upisali Andrej Moric i David Oršoš. Strijelci za Slogu su bili Đorđe Bandobranski i Slobodan Šujdović.