2. ŽNL Beli Manastir: Raspoloženi Hajduk, Polet, Bratstvo, Šokadija i Ribar!

Odigrano je svih sedam susreta 13. kola 2. ŽNL Beli Manastir s kojima je kompletiran jesenski dio natjecanja! Vodeći četverac je bio uspješan i u ovome kolu, a uz njih slavili su Dinamo, Ribar i Sloga!

Oglas

Bratstvo iz Jagodnjaka kao jedina stopostotna momčad ušla je u ogled 13. kola s 11 trijumfa iz isto toliko susreta (uz odigran susret manje) . U ovome kolu ugostili su Belje iz Kneževa koji je uz još tri ekipe skupio devet prvenstvenih bodova te je zbog nešto lošije razlike pogodaka od svojih konkurenata držao posljednje mjesto na ljestvici uoči ovog kola. U dvanaestom slavlju Bratstva koje je u ovom kolu slavilo s 5:0 pogotke za domaćina postigli su David Oršoš (13′), Robert Nospak (15′ i 40′), Andrej Moric (78′) i Dejan Nikolić (85′).

Oglas

Polet iz Karanca s čak osam uzastopnih pobjeda ušao je u ovo kolo gdje je za potvrdu drugog mjesta nakon jesenskog dijela tražio pozitivan rezultat u gostujućem ogledu u Suzi kod tamošnjeg Columbusa, koji je u dvanaest prethodnih dvoboja skupio devet prvenstvenih bodova. Do novog slavlja stigao je Polet trijumfiravši s 0:6 pogocima Marka Lovrenčića (25′), Filipa Levačića (48′ i 70′), Stjepana Vidovića (54′) i Brune Bartolića (68′ i 89′).

Oglas

Remijem u Kozarcu u prethodnom kolu Šokadija iz Duboševice spustila se na treće mjesto poretka, a povratak pobjedama tražila je u susretu s Petlovcem, koji je također ušao u kolo s devet bodova na kontu. Šokadija se vratila pobjedama slavivši s 5:0. Pogotke za domaćina redom su postizali Josip Balatinac (11′ i 46′), Dalibor Kučuk (32′), Stjepan Kreko (49′) i Leon Benić (87′).

Uoči ovog kola četvrtoplasirani Hajduk iz Popovca u susret je ušao s omjerom od osam pobjeda i četiri poraza, dok je njihov nedjeljni protivnik, Jovan Lazić iz Bolmana istovremeno skupio ukupno 11 što im je uoči ovog kola bilo dovoljno za deseto mjesto poretka. I u ovom susretu domaćin je uvjerljivo slavio, pa su u 6:0 slavlju Hajduka pogotke su postigli Bojan Kalinić (2′), Dejan Marković (6′ i 82′) , Bojan Pušelj (22′) i Davor Marušić (24′ i 40′).

Dinamo iz Baranjskog Petrovog Sela s tri je uzastopne pobjede uoči ovog susreta držao šesto mjesto poretka, a s druge strane stajao im je Međimurec iz Kozarca koji je u 12 odigranih susreta skupio 14 bodova. U slavlju Dinama 3:2 zgoditke za domaćina postigli su Marko Jurenec (25′ i 51′) i Alen Podnar (78′), dok su za Međimurec bili precizni Luka Gašić (20′) i Igor Viljevac (80′).

Ribar iz Kopačeva s tri uzastopna poraza i 15 bodova na kontu ušao je u susret s Biljem, koji je uoči općinskog derbija uprihodio 20 bodova. Tri boda ostala su na Grbavici nakon slavlja domaćina 5:1. Raspoložen je bio Matej Šileš s tri pogotka (21′, 39′ i 42′), za domaćina precizni su bili Renato Fremec (44′) i Mario Strmečki (76′), dok je za Bilje strijelac počasnog pogotka bio Ivan Marić (90′).

Sloga iz Gajića u susret je ušla s devet bodova na kontu uz još tri momčadi, a u sklopu posljednjeg jesenskog kola ugostila je Napredak iz Batine koji je istovremeno skupio dva boda više, ukupno 11. Ivan Brdar doveo je Slogu u vodstvo u 4. minuti, Napredak je odgovorio preko Ivana Vide u 26. minuti, a pobjedonosni pogodak za konačnih 2:1 djelo je Bobana Savića u 73. minuti.