2. ŽNL Beli Manastir: Pobjede Poleta, Međimureca, Belja i Sloge Gajić, bez pobjednika u Bilju, Batini i Jagodnjaku

Odigrano je sedam utakmica 2. ŽNL Beli Manastir.

Belje je slavilo rezultatom 3:1 protiv Columbusa 2005 u derbiju dna tablice i osvojilo važna tri boda. Domaći su došli u vostvo pogotkom Damijana Bogdanovića u 27. minuti. Vodstvo domaćih povećao je Nikola Radić u 58. minuti. Gosti su smanjili u 70. minuti pogotkom Ivana Totha. Domaći su ipak potvrdili pobjedu drugim pogotkom Damijana Bogdanovića u 79. minuti.

Bilje i Jovan Lazić su odigrali bez pobjednika rezultatom 2:2. Domaće je u vodstvo u 34. minuti doveo Matej Hanžek. Dvije minute nakon gosti su izjednačili pogotkom Nermina Živojevića. Mirko Mišković postigao je pogodak u 41. minuti s kojim su gosti otišli na poluvremenu s vodstvom. Mreže su mirovale do 89. minute kada je Karlo Radoš pogodio za domaće za konačnih 2:2.

Polet je slavio kod posljednje ekipe Petlovca rezultatom 5:0. Dvostruki strijelci za goste bili su Bruno Barat i Marko Lovrenčić dok je jedan pogodak dodao Filip Levačić.


Međimurec je slavio protiv Ribara iz Kopačeva rezulatom 4:2. Domaće je u vodstvo doveo Igor Viljevac u 4. minuti. Vodstvo povećava Nikola Bognar u 15. minuti. U 45. minuti je 3:0 za domaće, a strijelac je Vedran Šekutor. Gostujući Ribar je smanjio u 59. minuti pogotkom Petera Molnara. Domaći se ubrzo vraćaju na tri razlike, a strijelac je bio ponovno Igor Viljevac. Matej Šileš postigao je pogodak za goste u 90. minuti za konačnih 4:2.

Sloga Gajić je slavila na domaćem terenu protiv Šokadije rezultatom 3:2. Domaći su poveli pogotkom Leona Mrvičina u 20. minuti. Na 2:0 je povećao David Katoi. Ivan Brdar je postigao pogodak za 3:0 za domaće. Gosti su ubrzo smanjili na 3:2 pogocima Zorana Kovača i Daria Tomaševa, no rezultat se nije mijenjao do kraja.

Osvajač lige Bratstvo i Dinamo Baranjsko Petrovo Selo su odigrali bez pobjednika. Domaće Bratstvo u vodstvo dovodi Lenard Moric. Gosti se vraćaju pogotkom Daria Pintara. Domaći ponovno vode, a strijelac je Andrej Moric. Konačnih 2:2 postavio je Nikola Pavlović.

Napredak i Hajduk Popovac su odigrali bez pobjednika i pogodaka.