2. ŽNL BBŽ: Zvijerci srušili Gordowu!

Sa šestm vikend susreta kompletirano je 11. kolo uzbuđenja u 2. ŽNL BBŽ! Zvijerci su svladali dosadašnjeg lidera Gordowu, dok su do trijumfa stigli TOSK, Sloga iz Bjelovara i Skok!

Oglas

Dosadašnji lider prvenstvene ljestvice Gordowa gostovao je u Bjelovaru kod Zvijeraca. U iznimno zanimljivom susretu do važne pobjede stigao je domaćin Zvijerci rezultatom 3:2. Pogotke za Zvijerce postigli su Ivanda, Kovažik i Biljan, dok su kod Gordowe precizni bili Pušić i Jungić. U Daruvarskom Brestovcu domaća Mladost dočekala je NK Skok. U slavlju Skoka 1:3 strijelci za goste bili su Stančić, Kališević i Račan dok je jedini pogodak Mladosti djelo Plehe. Uoči ovog kola drugoplasirana Lasta u Gudovcu snage je trebala odmjeriti s Napretkom iz Rajića, no susret nažalost zbog vremenskih neprilika nije odigran.

Oglas

TOSK je u Tuku ugostio Draganec i slavio rezultatom 3:0. Mrežu gostiju redom su tresli Pašalija, Biškup i Čović. Polet Narta remizirala je u susretu sa Zrinskim iz Zrinskog Topolovca rezultatom 2:2. Oba pogotka za Polet Nartu djelo su Zorana Kočiša, dok su kod Zrinskog precizni bili Franjo i Jure Ćibarić. Imsovac je u ovome kolu ugostio Slogu iz Bjelovara, a uspješniji u ovom susretu bili su gosti s ukupnih 2:5. Tri je pogotka za goste postigao Leon Vlainić, dva je nadodao Ivan Dragić, dok su kod Imsovca bili precizni Vukota i Trkulja. U susretu Mlinara i Omladinca iz Ćurlovca, takmaci su podijelili bodove u remiju 3:3. Dva je pogotka za Mlinar postigao Matija Jakšić, jedan je zgoditak djelo Vuka, dok je kod Omladinca dvaput precizan bio Marin Ivančević, a jednom Stefano Palijan.

Oglas