2. ŽNL BBŽ: Mlinar svladao Gordowu, bodovno poravnanje na vrhu!

Sa sedam nedjeljnih susreta kompletirano je deseto kolo 2. ŽNL BBŽ! Mlinar je nanio prvi ovosezonski poraz Gordowi, što je iskoristila Lasta da se bodovno izjednači s liderom na ljestvici. Najuvjerljivije slavlje kola pripalo je Omladincu iz Ćurlovca koji je stigao do svog četvrtog prvenstvenog slavlja!

Oglas

U Velikom Grđevcu lider ljestvice Gordowa ugostila je Mlinar. Do iznenađenja kola stigli su gosti koji su upisali četvrto prvenstveno slavlje. U slavlju Mlinara 1:2 jedini pogodak za Gordowu djelo je Samira Šopalovića, dok su kod Mlinara precizni bili Glazer i Tješinksi. Uoči ovog kola drugoplasirana Lasta putovala je u Gornji Draganec kod tamošnjeg Draganeca te obilježila 1:2 slavlje, ukupno sedmo prvenstveno, s kojem se na vrhu nakon ovog kola poravnala s Gordowom. Patrik Golubić doveo je Draganec u vodstvo, da bi Lasta stigla do preokreta pogocima Štimca i Gavranovića. Napredak je u Rajiću podijelio bodove u ogledu s Mladosti iz Daruvarskog Brestovca rezultatom 1:1. Gosti su poveli preko Senada Plehe, no u sudačkoj nadoknadi domaćinu je vrijedan bod donio Nikola Kozić.

Oglas

Skok je u Novim Skucanima s minimalnih 1:0 svladao Zvijerce. Pogodak odluke djelo je Danijela Komljenovića u 69. minuti susreta. Sloga Bjelovar također je obilježila minimalno slavlje i to u domaćem ogledu s Polet Nartom,  a zgoditak vrijedan tri boda djelo je Emanuela Božičkovića u 67. minuti dvoboja. Omladinac iz Ćurlovca obilježio je četvrtu ovosezonsku pobjedu svladavši Imsovac s 4:0 pogocima Spolodora, Husara, Bosaka i Mesareka. U kvalitetnoj i korektnoj utakmici između Zrinskog iz Zrinskog Topolovca i gostiju TOSK-a (0:0) mreže se nisu tresle pa je svaka momčad iz ovog susreta izašla bogatija s po bodom.

Oglas