2. ŽNL BBŽ: Deveto slavlje Gordowe, Lasta remizirala kod Skoka!

Odigrano je svih sedam susreta 12. kola 2. ŽNL BBŽ! Gordowa je obilježila devetu pobjedu, u susretu Skoka i Laste nije bilo pobjednika, dok su Zvijerci i Sloga obilježili sedmo prvenstveno slavlje!

Oglas

Oglas

Uoči ovog kola drugoplasirana Lasta iz Gudovca s omjerom od sedam pobjeda i tri neriješena ishoda uz odigran susret manje, gostovala je u Novim Skucanima kod tamošnjeg Skoka koji je u 11 prethodnih susreta ostvario šest pobjeda, dva remija i tri poraza. U iznimno kvalitetnom susretu, mreže se u ovom dvoboju nisu tresle pa je ogled završio s remijem 0:0. Gordowa je ugostila Mladost iz Daruvarskog Brestovca. Do devetog slavlja Gordowa je stigla rezultatom 4:0 pogocima Jungića, Abrića te s dva pogotka Leonarda Matosa. Uoči ovog kola trećeplasirani Napredak iz Rajića putovao je u Gornji Draganec kod tamošnjeg domaćina Draganeca. Do 4:0 trijumfa stigao je Draganec, dva je pogotka za domaćine postigao Petar Živica, a po jedan Golubić i Zorja.

Oglas

Zvijerci su nakon prošlotjedne domaće pobjede nad Gordowom s kojom su stigli na okruglih 20 bodova, u ovome kolu gostovali u Ćurlovcu kod domaćeg Omladinca. Pogodak odluke u 0:1 pobjedi Zvijeraca djelo je Tomislava Ivande u 74. minuti dvoboja. Sloga koja je u 11 prethodnih susreta također uprihodila 20 bodova, u Bjelovaru je odmjerila snage s Mlinarom. U pobjedi Sloge 4:0 strijelci su bili Stančin, Vlainić, Grantverger i Šimunović. TOSK se u Tuku sučelio s Polet Nartom. Zoran Kočiš bio je dvostruki strijelac u pobjedi Polet Narte s 1:2, dok je pogodak za TOSK postigao Franjo Biškup. Pregled kola zaključujemo susretom u Zrinskom Topolovcu gdje je domaćin Zrinski dočekao Imsovac. U slavlju Zrinskog 3:0 precizni su bili Jakov Ćibarić, Marko Horvat i Nikola Ćibarić.