2. MNL Mladost juri prema naslovu jesenskog prvaka, Radnički iznenadio Slobodu

Iza nas je novi završeni vikend 2. Međimurske nogometne lige. Dogodila su se pokoja iznenađenja, no na vrhu je najvažnije po Mladost da nastavljaju uzimati bodove, ovog puta u novoj pobjedi na protivnikom.

Oglas

Oglas

NK DRAVA (K) – NK MLADOST DEKANOVEC 1:3

Oglas

Novo kolo, nova pobjeda Mladosti. Gosti čine sve kako bi što prije osigurali naslov jesenskog prvaka, ali se i trude ne ispustiti bodove u važnim utakmicama. Iako je dobar dio prvog poluvremena mirovao, u 20 minuta riješeno je pitanje pobjednika. Od 34. do 54. minute Mladost je dala sva svoja tri gola, a zabijali su Sven Hohšteter, Luka Tomašek i Gustavo Secco Alves Cruz. Domaćini su malo ublažili poraz golom Roberta Herića u 70. minuti susreta.

NK CROATIA OREHOVICA – NK BUDUĆNOST (M) 0:2

Odličnu priliku iskoristila je budućnost nakon što je Sloboda izgubila svoj dvoboj. Gosti su pobijedili na gostovanju kod Croatije i preuzeli drugu poziciju, četiri boda iza vodeće mladosti. Za goste su zabili Alen Drk u 42. i Krunoslav Majetić u 46. minuti susreta.

NK SLOBODA MIHOVLJAN – NK RADNIČKI (G) 1:3

Veliki poraz Slobode na domaćem terenu, a jak udarac joj je zadao Radnički. Golove za goste postigli su dvostruki strijelac Antonio Dodlek u 29. i 44. minutama te Dominik Toplek u 70. minuti. Jedini gol za domaćine zabio je Tomislav Novak u 38. minuti.