2. MNL Mladost Dekanovec po prvi puta u sezoni ispustila bodove, golijada u Malom Mihaljevcu

Burno je bilo na utakmicama trećeg ranga međimurskog nogometa proteklog vikenda. Lider prvenstva je po prvi puta u sezoni ispustio bodove, vidjeli smo golijade na brojnim terenima i pogotke u zadnjim minutama susreta.

Oglas

Oglas

NK MLADOST DEKANOVEC – NK POBJEDA 2:2

Oglas

Mladost je do ovog kola imala upisane sve pobjede u dosadašnjim susretima. Upravo im je jedna pobjeda razlog zašto su ispustili prve bodove u sezoni.. klub Pobjeda, naravno. Dosta poetično i ironično slijed događaja. U prvom poluvremenu nismo vidjeli golove, no zato su se igrači u drugom iskupili za “propust” u prvom dijelu utakmice. Poveli su domaćini preko Eugena Pintarića u 49. minuti susreta. Izjednačio je Alen Galinec u 69., a 10 minuta kasnije Mladost ponovo vodi nakon gola Matije Zorčeca. I kad se mislilo da će domaćin upisati novu pobjedu, u sudačkoj nadoknadi igrači Mladosti rade prekršaj u svom šesnaestercu i sudac dosušuje kazneni udarac. Precizan s bijele točke bio je Bojan Kregar.

NK MALI MIHALJEVEC – NK JEDINSTVO (NSD) 4:5

Prava utakmica puna golova odigrala se u Malom Mihaljevcu pred stotinjak gledatelja. Od devet pogodaka, čak sedam ih je palo u prvom poluvremenu. Za domaćina su redom bili strijelci Riku Fukushi (4′), Sandi Pušar (11′), Aoi Nishide (29′) i Marin Kelner (38′). Za goste je zabio trostruki strijelac Simon Novak (20′, 22′, 52), Petar Krizman (9′) i Matija Janović (56′).

NK BUDUĆNOST (M) – NK DRAVA (K) 4:0

Budućnost je maksimalno iskoristila kiks Mladosti Dekanovec i na trećem mjestu joj se približila na samo četiri boda zaostatka. Junak ove utakmice bio je dvostruki strijelac Vinko Berdin (27′, 61′), dok su po jedan zabili Krunoslav Majerić (14′) i Franjo Ivanagić autogolom u 73. minuti susreta.