2. MNL Mali Mihaljevec razbio Slobodu, Mladost remizirala

Unatoč gubitku bodova vodećih, i dalje je situacija na vrhu ista kakva je bila i vikend prije. Mladost Dekanovec uvjerljivo vodi i grabi prema prvoj poziciji na kraju jesenskog dijela natjecanja.

Oglas

Oglas

NK MLADOST DEKANOVEC – NK RADNIČKI (G) 0:0

Oglas

Nije pobjeda, no Mladost je svejedno uspjela sačuvati pokoji bod. Utakmica s prilikama, no bez konkretnih završnih akcija rezultirala je podjelom bodova ovih dviju momčadi. Bila je ovo tvrda utakmica u kojoj je podijeljeno devet žutih kartona, no bez povećih izgreda na susretu.

NK MALI MIHALJEVEC – NK SLOBODA MIHOVLJAN 5:0

Fantastična predstava Malog Mihaljevca na domaćem terenu. Dvostruki strijelci za domaćina bili su Sandi Pušar (12′, 71′) i Aoi Nishide (38′, 79′). Jedini preostali pogodak djelo je Rikua Fukushija u 75. minuti susreta. Sloboda se nakon ovog kola mogla približiti vodećoj Mladosti, no sada je ostala na pet bodova zaostatka.

NK BORAC – PMP – NK JEDINSTVO (NSD) 4:5

Odlična utakmica u Turčišću. Čak devet pogodaka je palo na meču Borca i Jedinstva. Junak utakmice bio je gostujući igrač Simon Novak koji je zabio hat-trick (41′, 66′, 71′). Za njegovu momčad golove su još dali Petar Krizman u 48. i Karlo Jalušić u 53. minuti susreta. Golove za domaćina dali su dvostruki strijelac Nikola Patafta (20′, 57′), dok je jedan gol pridonio Karlo Košak (77′). U ova četiri pogotka domaćina svoj doprinos dao je i Marko Mihalinčić autogolom u 37. minuti susreta.