2. MNL Ljepotica kola u Ivanovcu, Vidovčan slavio protiv Mladosti

Utakmicama u subotu i nedjelju započela je nova sezona trećeg ranga međimurskog nogometa. Nogometaši 2. Međimurske nogometne lige pod sparnim vremenom i na vrućem terenu službeno su otvorili svoje prvenstvo.

Oglas

NK MLADOST IVANOVEC – NK SLOGA ČAKOVEC 2:3

Oglas

Odlična utakmica u Ivanovcu. Iako na kraju nije bilo podjele bodova, i da se isto dogodilo, ne bismo imali ništa protiv. Sloga je povela čak 0:3 golovima Josipa Jurića (9′, 24′) i Andreja Bešlića (41′). U nastavku je Mladost ubacila u veću brzinu i već na samom startu zabila gol. Strijelac je bio Mario Sečan u 47. minuti susreta. Marko Bujan 10 minuta kasnije zabio je za smanjenje vodstva gostujuće momčadi. Iako je Mladost do kraja prijetila, na kraju nije uspjela stići do željenog pobjeda, a moguće i pobjede.

Oglas

NK VIDOVČAN – NK MLADOST DEKANOVEC 2:1

Tvrda utakmica Vidovčanu koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Poveli su domaćini u 20. minuti susreta preko Dalibora Hujsa. Eugen Pintarić izjednačio je u 17. minuti. Pobjedu domaćinu donio je Matija Matotek u 82. minuti susreta.

NK HAJDUK BREZJE – NK RADNIČKI (G) 1:2

Fantastična utakmica za Radničkog koji se uspio izvući iz ponora i na kraju slaviti. Saša Krnjak doveo je domaćina u vodstvo u 40. minuti susreta. Matija Ačkar zabio je u 62. minuti za izjednačenje. Preokret gostujuće momčadi upotpunjen je golom Dominika Topleka u 70. minuti susreta.