2. MNL Jadran nakon preokreta slavio protiv Slobode

U vikendu iza nas odigrale su se utakmice trećeg ranga međimurskog nogometa. Na vrhu se nalaze čak četiri momčadi sa sedam ostvarenih bodova.

NK BUDUĆNOST (M) – NK BORAC PMP 1:4

Pobjedom protiv Budućnosti Borac se zadržao na prvom mjestu ljestvice. Antonio Dragović načeo je vlastitu mrežu u 16. minuti susreta. Na 0:2 povisio je Nikola Tomašek u 39. minuti. Budućnost se mogla vratiti, u nastavku su zabili već u 46. minuti preko Matije Antolovića. Međutim, Dario Lesar (57′) i Dario Novak (90’+1) riješili su pitanje pobjednika i donijeli tri boda svojoj momčadi.

NK VIDOVČAN – NK MALI MIHALJEVAC 4:0

Dva pogotka Dina Nemeta (80′, 89′) te po jedan Matije Matoteka (65′) i Ivana Podravca (84′) obilježili su susret u Vidovčanu. Nakon izjednačenog prvog dijela, domaćin je bolje ušao u drugi te zasluženo slavio.

NK JADRAN (Š) – NK SLOBODA SLAKOVEC 2:1

Velika tri boda Jadrana dobro su došla nakon ne baš sjajnog početka utakmice. Sloboda je zabila prvi pogodak u 21. minuti preko Davida Vibovca. Oelilton je izjednačio u 42. minuti susreta. Jadran je bolje otvorio drugo poluvrijeme, zabivši već u 47. minuti preko Silve Batiste Andrea.