2. MNL Hat-trick Dodleka za pobjedu Radničkog, Mladost protutnjala Novim Selom

Iznimno raspucani vikend trećeg ranga međimurskog nogometa je iza nas. Vodeća momčad prvenstva Mladost iz Dekanovca nastavlja mljeti sve pred sobom.

Oglas

Oglas

NK JEDINSTVO (NSD) – NK MLADOST DEKANOVEC 0:6

Oglas

Vodeća mladost s pola je snage ostvarila novu pobjedu u prvenstvu. Ovog puta nastradalo je Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi. Gosti su nakon prvog poluvremena vodili 0:2, a strijelci su bili Gustavo Secco Alves Cruz u šestoj i Sven Hohšteter u 17. minuti. U nastavku su Mladostaši ubacili u veću brzinu i postigli još četiri gola. Svoje druge zgoditke postigli su Secco Alves Cruz u 61. i Hohšteter u 81. minuti. Po jedan su gol još dodali Eugen Pintarić i Luka Tomašek u 73., odnosno 87. minuti.

NK BORAC – PMP – NK VIDOVČAN 2:0

Derbi kola odigrao se u Turšćinama, gdje su se susreli domaći Borac i gostujući Vidovčan. Po gol u svakom poluvremenu omogućili su pobjedu domaćinu koji se s nova tri boda odvojio od gosta. Patrik Težak u 32. i Dejan Kovačić u 71. minuti bili su dovoljni da svojoj momčadi osiguraju pun plijen i pobjedu protiv direktnog rivala.

NK DRAVA (K) – NK RADNIČKI (G) 0:7

Drava je potopljena na svom terenu od Radničkog. Zaslužena pobjeda gosta omogućila je nova tri boda i bijeg s donjeg dijela ljestvice. Junak utakmice bio je trostruki strijelac Antonio Dodlek (24′, 29′, 33′), dva gola je zabio Marijan Dodić (12′, 77′), dok su po jednog dali Marko Baksa (35′) i Leon Vlah (88′).