2. MNL Goričanec do novog hat-tricka drugo kolo zaredom, Hajduk vezao dvije pobjede u nizu

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 4. kola 2. Međimurske nogometne lige. Dvije momčadi i dalje ostaju same na vrhu s maksimalnih 12 bodova – Pobjeda i Mladost Dekanovec. Naredne mečeve igraju ove srijede u 16:30 sati.

Oglas

Oglas

NK CROATIA OREHOVICA – NK POBJEDA 0:5

Oglas

Velika i lagana pobjeda Pobjede u Orehovici potvrdila je sjajnu formu gostiju na početku sezone. Trostruki strijelac bio je Roko Kregar, dok su po jedan dali Alen Galinec i Robert Zorković. Prvo poluvrijeme rezultatski je bilo gotovo izjednačeno, no prevaga je ipak otišla na stranu gostiju. U drugom je Pobjeda imala totalnu dominaciju te zasluženo slavila.

NK MLADOST DEKANOVEC – NK BORAC – PMP 2:0

Rutinska pobjeda Mladosti na domaćem terenu, čime je spomenuta ekipa došla do svog četvrtog uzastopnog slavlja na početku sezone. Iako je pobjeda Dekanovčana djelovala rutinska, na terenu je bilo izrazito jako u duelima. Čak devet žutih kartona podijeljeno je u 90 minuta igranja. Mladost je povela u devetoj minuti preko Gustava Secca Alvesa Cruza. Točku na i postavio je Sven Hohšteter u 50. minuti susreta.

NK HAJDUK ŠTRUKOVEC – NK DRAVA (K) 3:2

Hajduk je na krilima fantastičnog Karla Goričanca stigao do svoje druge pobjede zaredom ove sezone. Goričanec je ponovno bio junak utakmice s tri pogotka na svom kontu. Zabio je golove u 36., 56. i 67. minuti susreta. Zgoditke za goste postigli su Patrik Podvezanec u 52. i Krunoslav Frančić u 71. minuti.

NK BUDUĆNOST (M) – NK PUŠĆINE 2:1 

Teška i tijesno izborena pobjeda domaćina u iznimno napetoj utakmici. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka. Na odmoru su se momčadi malo odmorile i dogovorile za nove taktike koje su bolje iskoristili igrači Budućnosti. Oni su u prvih pet minuta drugog poluvremena vodili 2:0 golovima Mateusa Durvala Sene da Silve i Vinka Berdina. Taisei Arai smanjio je na 2:1 u 70. minuti, što se na kraju pokazalo kao konačan rezultat. Delegat je u svojem izvješću dodao kako će se gosti žaliti na glavnog suca utakmice Damira Aldića radi nekorektnog suđenja.